in

Shopmark nyereményjáték – Nyerj családi utazást: a játék július 4-ig tart!

Hirdetés

Vásárolj a Shopmarkban, regisztráld vásárlásodat és nyerd meg a családi utazást vagy a többi értékes ajándék egyikét!

Elérkezett a nyár, ezért üzleteink különleges ajánlatai mellett szeretnénk olyan értékes nyereményekkel megajándékozni Titeket, amelyek az egész családnak hasznos meglepetések lesznek a nyárra.

Ha 2019. június 13. és július 4. között a Shopmark valamelyik üzletében vásárolsz, akkor megnyerheted értékes ajándékaink egyikét vagy a fődíjat, egy 200.000 Ft értékű utazási vouchert, melyet belföldi vagy külföldi utazásra válthatsz a Shopmark Gruber Travel utazási irodájában. A voucher az értékének figyelembe vételével szabadon felhasználható a lejárati idején belül. A voucher felhasználási lehetőségeiről, és az utak aktuális áráról, kínálatáról a Gruber Travel utazási irodában tájékozódhatsz.

  1. Főnyeremény: egy 200.000 Ft értékű utazási voucher, melyet belföldi vagy külföldi utazásra válthatsz a Shopmark Gruber Travel utazási irodájában. A voucher az értékének figyelembe vételével szabadon felhasználható a lejárati idején belül. A voucher felhasználási lehetőségeiről, és az utak aktuális áráról, kínálatáról a Gruber Travel utazási irodában tájékozódhatsz.
  2. További két nyeremény:
    2 db Triumph ajándékcsomag (strandruha és strandtakaró)
    2 db Tescoma ajándékcsomag kerti grillezéshez
ILYEN EGYSZERŰ
Vásárlás után regisztrálj a vásárlást igazoló blokkoddal az alábbi mezők kitöltésével. E-mail címedet minden vásárlásod után regisztrálhatod, azonban egy nap csak egyszer regisztrálhatsz.* kötelezően kitöltendő mezők.

Szólj hozzá!

Auchan nyereményjáték – nyerj a JVC TV-vel: a játék július 17-ig tart!

Dörmi nyereményjáték 2019 – Tengernyi kaland: a játék június 30-ig tart!