in

Dörmi nyereményjáték 2019 – Tengernyi kaland: a játék június 30-ig tart!

Hirdetés

Dörmi nyereményjáték 2019 – Tengernyi kaland: a játék június 30-ig tart!

  • Keresd a promóciós csomagolású Dörmi piskótamacikat!A játékban a 30 g-os (1 kód) és a 150 g-os (5 kód) termékek vesznek részt.
  • Gyűjtsd a csomagolás belsejében található kódokat!
  • Töltsd fel őket nyereményekért!

Melyik Dörmi termékekben találok kódot?
Kódokat csak a promóciós csomagolású 30g-os és 150g-os Dörmi termékekben találsz. A kód a 30 g-os termékben a papírtálcán, a 150 g-os dobozban pedig a fedél belsején található

Hány ajándékot nyerhetek?
Egy nap összesen 1 db társasjáték, a játék teljes időtartama alatt pedig maximum 2 db társasjáték és 1 Bécsi utazásra lehetsz jogosult.

Mit kell tennem, ha nyertem?
Ha nyertél, e-mailt küldünk neked, melyben egy linken keresztül megadhatod a szállítási adataidat. Ezután kell igazolnod, hogy jogosult vagy a nyereményre a nyertes kódot tartalmazó papírtálcák vagy –fedelek bemutatásával. A nyertes kódokat tartalmazó papírtálcákról vagy -fedelekről és a készíts fotót, és küldd be a [email protected] e-mail címre! Ha valami miatt nem tudjuk azonosítani a beküldött fotón látható kódokat, akkor a nyertes kódot tartalmazó papírtálcákat vagy -fedeleket postai úton küldd be a HPS Experience Kft. részére a 1054 Budapest, Hold utca 27. címre. Érdemes ajánlott küldeményként feladni és a feladás előtt lefotózni a kódot.

Nyeremények

Óránként (összesen 1008 db): Tengernyi kaland társasjáték. Hetente: Bécsi családi utazás.

A játék időtartama: 2019. május 20. – június 30.

Játssz ITT

Szólj hozzá!

Shopmark nyereményjáték – Nyerj családi utazást: a játék július 4-ig tart!

PreVital nyereményjáték – nyerj egy utazást: A játék július 14-ig tart!