in

RTL 24 applikáció: X-faktor 2019 szavazás

Hirdetés
Hirdetés

RTL 24 applikáció: X-faktor szavazás.

November 26-án, szombaton 20 órától érkezik az első élő show.

X-faktor 2018 – új szabályok

A kilencedik évadban a nyolcadik évadhoz hasonlóan négy széket helyeznek el a stúdióban, erre azok ülhetnek, akiket a mentorok szeretnének továbbjuttatni a következő hétre.

A széken ülő versenyzők cserélődhetnek az adás során. A második héten már csak három biztonságot jelentő szék lesz elhelyezve a stúdióban. Az adott versenyző akkor ülhet le, ha három mentor is a leültetés mellett szavazik. Ha egy versenyzőt a mentorok leültetnek, de a négy szék akkor már foglalt, a nézők 90 másodperc szavazási időt kapnak.

A szavazás lezárása után a legkevesebb szavazattal rendelkező versenyzőnek át kell adnia a helyét. A nézői voksok alapján újabb négy versenyző juthat be a következő élő adásba. A szabályok értelmében az első héten négy produkció számára ér véget a verseny. A második és a harmadik héten kettő, a negyedik héten egy versenyző számára ér véget a verseny. Az utolsó héten ezúttal is csak szombaton lesz adás. Tehát ebben az évadban is mindössze öt élő adás lesz.-írja a wikipedia.hu

Ők kerültek az első élő showba 2019-ben:

Anti bácsi
Burai Renátó
Zdroba Patrik
Bagdi Enikő
Dárdai Blanka
Huszár Aletta
Take 3
C.O.O.L
Speranta
Vanek Andor
Manuel
Ruszó Tibor

Így szavazhatsz

Te dönthetsz, és ehhez pedig nem kell mást tenned, mint letölteni az RTL24 alkalmazást és szavazni.

Az RTL Magyarország legújabb applikációjának segítségével most már Te is beleszólhatsz a műsorok alakulásába! Az RTL24 app mellett nem emelt-díjas SMS-sel is lehet voksolni.

Az applikációval egy-egy darab szavazatot lehet küldeni. Alapdíjas SMS-sel több szavazat is küldhető.

Az applikációs szavazás csak az élő műsor alatt él.

Az applikáció/alkalmazás csak internetkapcsolat megléte esetén működtethető. Az applikáció/alkalmazás működtetéséhez létrehozott internetkapcsolat esetleges telefonos vagy adatforgalmi költségekkel járhat, melyekért sem az RTL sem a TNM nem vállal felelősséget.

A szolgáltatás lényege, hogy a “Belépés” keretében a résztvevők az applikáció/alkalmazás keretrendszerében található “Belépés” elnevezésű funkcióban a Regisztrációt követően be tudjanak lépni az applikációba, annak érdekében, hogy részt tudjanak venni és ezzel használni tudják a „szavazások/párbaj/kiszavazás” funkcionalitásokat.

A szolgáltatás lényege, hogy a nézők az alkalmazáson keresztül bele tudjanak szólni a műsorfolyamba: használni tudják a Párbaj és Kvíz (napi szavazás) funkciókat.

Regisztráció szükséges

Ezt az applikáción keresztül csak az RTL MOST felületén regisztrált VAGY Facebook profillal rendelkező ÉS ezekkel a profilokkal belépett felhasználók tudják megtenni, ennek hiánya esetén regisztrációt követően

Ehhez nem kell mást tenned, mint letölteni az RTL24 applikaciót, amely elérhető IOS és Android operációsrendszerre is.

X-faktor 201p applikáció letöltés

IOS – App Store
Töltsd le az RTL24 applikációt ide kattintva!

Google play
Töltsd le az RTL24 applikációt IDE kattintva!

Az alkalmazás használata ingyenes.

A szavazásokban való aktív részvételhez nem kell mást tenned, mint bejelentkezned meglévő Facebook vagy RTL Most profiloddal.

Jöhetnek a hozzászólások

Piroska szörp nyereményjáték - Régen és most: a játék december 15-ig tart!

Piroska szörp nyereményjáték – Régen és most: a játék december 15-ig tart!

ötös lottó nyerőszámai

Az Ötöslottó 2019. december 14-ei – 50. hét nyerőszámai