in

Piroska szörp nyereményjáték – Régen és most: a játék december 15-ig tart!

Piroska szörp nyereményjáték - Régen és most: a játék december 15-ig tart!
Hirdetés
Hirdetés

Vásárolj a promócióban résztvevő terméket bármely ízben. Küldd be a kódot és nyerj. – itt a Régen és Most Nyereményjáték a Piroskával!

Vásárolj a játék időtartama alatt a promócióban résztvevő bármilyen PIROSKA termékekből, pályázz online vagy SMS-ben, és nyerd meg a választható napi ajándékokat, vagy az értékes heti ajándékok egyikét és indulj a választható fődíjak sorsolásán is.

Itt a Piroska szörp nyereményjáték

Promóció időtartama: 2019. szeptember 15. – december 15.

Piroska nyereményjáték 2019

Nyeremények

Választható napi ajándékok

Piroska termosz
Ez a szuper és egyedi Piroska duplafalú fém termosz nem csak abban segít, hogy magaddal vihesd kedvenc frissítőd mindenhova, de segítségével szörpöd hideg marad, vagy a szörppel ízesített teád melegen tartja.

Piroska vizespalack
Nyerd meg az egyedi Piroska vizespalackot, amely segítségével kedvenc szörpöd most egész nap elkísérhet. Szörp, víz, kupak rá és már rázhatod is össze, hiszen a fedél cseppmentesen zár.

Választható heti ajándékok

Polaroid fényképezőgép
Mik azok a “régi jó dolgok”? Olyan kedvenc tárgyak, amelyek ma is szívesen használunk. Nyerj most egy polaroid rendszerű instant fényképezőgépet. Ne feledd, hogy ezzel a fényképezőgéppel azonnali és megismételhetetlen képeket készíthetsz. Írj az elkészült kép hátuljára egy kedves üzenetet, és máris kész az egyedi és megismételhetetlen ajándék.

Sony digitális fényképezőgép
Kicsi, szép, jobb képet csinál, mint a telefonod és elfér a zsebedben, mi az? A Sony digitális kompakt fényképezőgépe, amely 20 megapixeles szenzorával szuper minőségben örökíti meg az élményeid.

Választható főnyeremény

500.000 Ft bankkártyán
Az ajándék, aminek mindenki örül, ehhez nem fér kétség. Gyűjts össze 5 db blokkfeltöltést, és részt vehetsz a sorsoláson, ahol megnyerheted az 500.000 Ft szabadon felhasználható összeget. Az adóval sem kell törődnöd, most azt is mi álljuk!

NIU elektromos robogó
A kedvenc szörp finomságod mellett most élvezheted az életet egy környezetbarát NIU robogóval is. A NIU és BOSCH közös fejlesztése Panasonic akkumulátor rendszert használ, és akár 35 km hosszan járhatod be vele a környéket, akár 40 km/h sebességgel. Menő és környezetbarát.

Piroska szörp nyereményjáték ÍGY NYERHETSZ
Piroska szörp nyereményjáték NYEREMÉNYEK

Piroska szörp nyereményjáték NYERTESEK
Piroska szörp nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT

Jöhetnek a hozzászólások

Ötös- és Hatoslottó: December nyerő hónapnak számít

RTL 24 applikáció: X-faktor 2019 szavazás