RAUCH nyereményjáték a SPAR és INTERSPAR üzleteiben! Játssz és nyerj tavaszi wellness-hétvégét.

RAUCH nyereményjáték a SPAR és INTERSPAR üzleteiben!

Hirdetés
Hirdetés

RAUCH nyereményjáték a SPAR és INTERSPAR üzleteiben! Játssz és nyerj tavaszi wellness-hétvégét.

SPAR vagy INTERSPAR üzletben vásárolj Rauch MyTea 1,5L-es műanyag palackos, Happy Day 1L-es papírdobozos, Rauch Fresh 0,8L-es műanyag palackos, Yippy 0,33L-es műanyag palackos bármelyik ízű termékből egyszerre – egy blokkon – legalább 2 darabot majd a vásárlás adatait regisztráld SMS-ben.

SMS beküldésének módja:

SPAR szó,név,TRSZ,AP-kód,dátum(év/hónap/nap),időpont(óra/perc)

SMS Pályázat minta:

SPAR,Minta Péter,360555,A03100161,20180318,1233

. A Játék 2018. március 22-31-ig tart. A vásárlást és az SMS beküldést egyaránt ezen határidőn belül kell lebonyolítani és csak ezek minősülnek érvényes Pályázatoknak.

Nyeremény

1 db, 2 főre szóló szállás voucher (3 nap/2 éj), a siófoki Hotel Yacht**** Wellness & Business szállodába, félpanzióval.

Szervező a nyereményhez kapcsolódó utazási költséget nem állja. A szállás igénybevétele előzetes foglaláshoz kötött a recepcio@hotel-yacht.hu címen. A voucher nem tartalmazza a vacsoránál elfogyasztott italokat, az idegenforgalmi adót, és a szálloda extra szolgáltatásait (kozmetika, masszázs, stb.) A nyeremények értéke készpénzre nem váltható, másra át nem ruházható. A szállás voucher 2018. június 30-ig beváltható, kiemelt szezonon kívüli időszakban (egyházi és iskolai ünnepek, csomagajánlatok) a szálloda szabad kapacitásának függvényében, előzetes egyeztetés alapján. A konkrét időpont foglalással (és a foglalás határidejével) kapcsolatosan a nyertesnek a szállodával kell felvennie a kapcsolatot.

Bővebb ITT

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super