in

Lidl nyereményjáték – nyerj egy csodálatos utazást! A játék április 15-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Lidl nyereményjáték a Persil, a Tomi, és a Silan termékekkel – nyerj egy csodálatos utazást!

Vásárolj legalább egy darab Persil, Tomi vagy Silan terméket bármely magyarországi Lidl áruházban. A vásárlást igazoló blokk adatait küldd be SMS-ben a 06-30-555-5585-ös telefonszámra és nyerd meg a 3 darab utazás egyikét.

A Szervező minden beküldött SMS-re válasz SMS-t küld, melyben tájékoztatja a pályázót a pályázatának érvényességéről és annak regisztrációjáról, értesítést küldd akkor is, ha nyert, és akkor is ha nem, illetve ha az SMS-t helytelenül vagy duplikáltan küldte be.

A vásárlást igazoló blokk adatait őrizd meg.

A Játék 2018. március 12. napján 00.00.00 órától 2018. április 15. napján 23.59.59 óráig tart. A kódok SMS-szerverre történő beérkezésének határideje: 2018. április 15. napján 23.59.59 óra.
Az akció ideje előtt és után érkezett üzenetek érvénytelenek.

Játék fődíjai
A Játék kisorsolásra kerülő fődíjai: 3 db utazási utalvány,egyenként 170.000,- Ft értékben, mely utazásokat Neckermann Utazási Utalvány formájában kapnak meg a nyertesek.

(Az utazási utalványok a kiállítás dátumától számított 365 napig érvényesek és az ország bármely Neckermann utazási irodájában felhasználhatóak, de készpénzre át nem válthatóak.)

Nyertesek
Játékszabály

Várjuk a kommentedet!

Nyeretlen Buksza sorsjegy nyereményjáték – a nyertesek névsora

RAUCH nyereményjáték a SPAR és INTERSPAR üzleteiben! Játssz és nyerj tavaszi wellness-hétvégét.

RAUCH nyereményjáték a SPAR és INTERSPAR üzleteiben!