in

Queen nyereményjáték – nyerj egy pihenést

Hirdetés
Hirdetés

Queen nyereményjáték – játssz és nyerj egy pihenést.

Vásárolj a promóció ideje alatt egyszerre 2 db 2,5 l kiszerelésű, bármilyen ízű (cola, cola zero, narancs gyömbér) QUEEN üdítőitalt, majd töltsd fel a vásárlást igazoló blokkon található 8 számjegyű AP kódot (pl. A12345678), valamint a vásárlás dátumát a www.queenjatek.hu microsite-ra.

Az interneten történő regisztrációkor meg kell adnod továbbá a vezeték- és keresztneved, lakcímed, mobiltelefonszámod és e-mail címed, valamint el kell fogadnod a játékszabályzatot és az adatvédelmi szabályzatot.

Garantált nyeremények

Az első 1000 kódfeltöltő Játékos garantált nyereményben részesül. A garantált Nyeremény egy darab Queen feliratú, felfújható strandlabda.
Egy Játékos csak egy garantált nyereményt kaphat.

A Játékosoknak, akik garantált Nyereményt nyertek, microsite felületen, képernyőüzenetben ad a Szervező tájékoztatást a kódfeltöltéskor, így a Nyertesek a kódfeltöltést követően azonnal értesülnek arról, hogy nyereményben részesültek-e vagy sem.

Heti nyeremények

Hetente 5 fő 2 fő részére szóló, 1 órás AQUAGLIDE vízi-játszótér utalványt és hozzá tartozó egész napos strand utalványt nyer a Sarudi Eurostrandra, amely a Tisza-tavon található. Az utalvány 2018. július 31-ig használható fel.

Fődíj

A Fődíjat 1 Nyertes kapja.
A Főnyeremény 1 (egy) darab 2 fő részére szóló, wellness pihenésre jogosító utalvány, amely 3 nap 2 éjszaka időtartamra szól, a Hotel Margaréta Balatonfüred szállodába, DELUXE szobába, félpanziós ellátással, wellness részleg használattal.

Az utalvány felhasználható: 2018. szeptember 15 – 2018. december 15-ig.

A játék 2018. március 1. 00:00 órától 2018. március 31. 23:59 óráig tart. A Játékban kizárólag az itt jelzett időszakban vásárolt termékekkel lehet részt venni. A 2018. március 1. 00:00 óra előtt, illetve 2018. március 31. 23:59 után beérkezett adatbeküldés nem vesz részt a játékban, azt Szervező nem fogadja el.

Egy Játékos egy bizonylat adatainak rögzítésével csak egyszer nyerhet, tehát ha például heti Nyereményt nyert, akkor ugyanazon bizonylat adataival már nem indulhat másik heti Nyereményért, vagy a Fődíjért, ahhoz újabb vásárlás szükséges.
A garantált Nyertesek azonban annak a bizonylatnak az adatival, amellyel a garantált Nyereményt megnyerték jogosultak akár a heti nyereményért, vagy a Fődíjért is játszani.

JÁTÉKSZABÁLYZAT
NYERTESEK

Várjuk a kommentedet!

Gyermelyi nyereményjáték – Süssön ki magának 1000000 forintot

Nyerj egy Best of Erzsi – 2018 naptárat: a játék március 4-ig tart