in

Gyermelyi nyereményjáték – Süssön ki magának 1000000 forintot

Gyermelyi nyereményjáték - Süssön ki magának 1000000 forintot
Hirdetés
Hirdetés

Gyermelyi nyereményjáték – Süssön ki magának 1000000 forintot: játssz és nyerj.

Vásárolj 2018. március 5. és április 1. között legalább 1 csomag bármilyen Gyermelyi lisztet, mert a vásárlásért kapott blokk AP kódjával nyerhet: a fődíj 1 millió forint bankkártyán, emellett heti 40 darab nagy értékű nyeremény talál gazdára:

  • Hetente 5 db Tefal kenyérsütőgép
  • Hetente 15 db Joseph & Joseph ajándékcsomag
  • Hetente 20 db Gyermelyi ajándékcsomag

A sorsoláson való részvételhez legalább egy csomag bármilyen Gyermelyi malmi terméket kell vásárolni (Gyermelyi 1 kg-os BL-55 Búzafinomliszt, 2 kg-os BL 55 Búzafinomliszt, 1 kg-os Étkezési búzadara, 1 kg-os BFF-55 Búzakenyérliszt, 1 kg-os BL-80 Búzarétesliszt). A vásárlást igazoló blokk AP kódját és a vásárlás pontos idejét kell feltölteni a microsite-ra.

A játékhoz kérik, őrizd meg a vásárlás után kapott blokkot, mert a blokkon szereplő AP kóddal tudsz indulni a nyereményekért. Az AP kód a pénztárgépek azonosítására használt számsor, amit a vásárlás után kapott nyugtán (blokkon) megjelenítenek az AP jel után.

A feltöltéskor az AP kód utolsó 8 számjegyét kell megadni, ügyelj rá, hogy ne legyen elütés, valamint arra, hogy egyetlen szám se maradjon ki a sorból. A számkód begépelése után add meg a nyilvántartáshoz szükséges adatait, majd nyomja meg az „Elküld” gombot.

A nyerteseket e-mailben értesítik. A játék alatt érdemes minél többször szerencsét próbálni az újabb vásárlások után kapott kódokkal. A lényeg, hogy mindig legalább 1 csomag bármilyen Gyermelyi lisztet vásárolj, és őrizd meg a vásárlásról kapott blokkot.

A nyeremények sorsolására hetente, az adott játékhetet követő hét közepén kerül sor.
Sorsolási időpontok: 2018.03.14., 2018.03.21., 2018.03.28., 2018.04.04. A játék részletei a www.gyermelyi.huoldalon olvashatók.

A fődíj 1 millió forint nyertesét valamennyi AP kód beküldő közül sorsolják, a játék végén.

Bővebb ITT

Várjuk a kommentedet!

Milka nyereményjáték – március 2-ig tart az Úgy szeretem a Milkát játék

Queen nyereményjáték – nyerj egy pihenést