Piroska szörp nyereményjáték - íme a Piroskaland: a játék november 25-ig tart

Piroska szörp nyereményjáték – íme a Piroskaland: a játék november 25-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Játssz és vegyél részt egy újabb Piroskalandban.

“Vásárolj bármilyen ízű Piroska szörpöt szeptember 3. és 2018 november 25. között, regisztrálj és töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját a weboldalon és nyerd meg a heti és havi nyereményeink valamelyikét, vagy a fődíjat, egy családi utazást Disneyland-be.” – írják a játék szervezői.

A hetente 6 db ( összesen 72 db) szabadon választható ajándék , illetve a havonta 1 db ( összesen 3 db) Nikon Coolpix fényképezőgép nyerteseinek megállapítása ( közjegyző előtt) előre kisorsolt nyerő időpontok alapján történik 2018 augusztus 30.-án.

A Nyertesek azok a személyek, akik a kisorsolt időpontokhoz legközelebb töltötték fel a weboldalra az AP kódot.

A Fődíj, egy családi utazás Disneylandbe 2018 november 28.-án, közjegyző jelenlétében kerül kisorsolásra az összes feltöltött AP kód közül.

Piroska szörp nyereményjáték – Mikor történik a nyeremények sorsolása?

A hetente 6 db ( összesen 72 db) szabadon választható ajándék , illetve a havonta 1 db ( összesen 3 db) Nikon Coolpix fényképezőgép nyerteseinek megállapítása ( közjegyző előtt) előre kisorsolt nyerő időpontok alapján történik 2018 augusztus 30.-án. A Nyertesek azok a személyek, akik a kisorsolt időpontokhoz legközelebb töltötték fel a weboldalra az AP kódot. A Fődíj, egy családi utazás Disneylandbe 2018 november 28.-án, közjegyző jelenlétében kerül kisorsolásra az összes feltöltött AP kód közül.

Piroska szörp nyereményjáték – bármennyi kódot feltölthetsz

Nincs mennyiségi limit arra vonatkozóan, hogy egy játékos hány AP kódot tölthet fel. Fontos tudni, hogy korlátlan számú kódot tölthet fel egyazon személy, de ugyanaz a kód csak egyszer tölthető fel az oldalon.

A Szervező, illetve Szervező megbízottja (=Lebonyolító) azonban fenntartja a jogot, hogy manipuláció, szabálytalan játék, visszaélés, vagy ezek gyanúja esetén a Játékból bárkit indoklás nélkül kizárjon, vagy a Játékosok regisztrációját vagy beküldött adatait részben vagy egészben törölje.

Melyik termékekkel vehetsz részt a játékban?

A magyarországi üzletekben kapható és a Játékszabályzatban felsorolt termékek közül bármely Piroska szörp megvásárlásával részt lehet venni a játékban.

 

 

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super