in

Fa, Vademecum nyereményjáték – Miamiba mentem: a játék november 18-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Fa, Vademecum nyereményjáték – Miamiba mentem.

Feltétel: Vásárolj egyszerre legalább 2 db Fa és/vagy Vademecum terméket. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a játék oldalán.

Ugyanazon személy, ugyanazon nyereménykategóriában csak egy darab nyereményre jogosult.

Egy regisztráló legfeljebb 50 pályázatot nyújthat be/AP kódot tölthet fel.

Nyeremények

Fődíj:

1 db 2 személyre szóló utazás Miamiba (2 fő részére, 7 éjszakára). A nyeremény tartalmazza a repülőjegy költségét és a szállás költségét 4*-os szállodában (reggelivel). Felhasználható 2019. december 31-ig. A nyeremény az utazással kapcsolatos további felmerülő költséget és díjat kifejezetten nem tartalmazza.

Heti nyeremények: hetente egy (1) db, a Játék teljes időtartama alatt összesen kilenc (9) db 55x20x37 cm gurulós fedélzeti bőrönd kerül kisorsolásra (előzetesen nyerőpillanat meghatározásával):

A Játék 2018. szeptember 17. napján 00.00.00 órától 2018. november 18. napján 23.59.59 óráig tart. A regisztráció és azzal párhuzamosan a vásárlást igazoló blokkok AP-számának, illetve a számla sorszámának feltöltésének határideje: 2018. november 18. napján 23.59.59 óra. A Játék időtartamát megelőzően és követően feltöltött pályázatok nem vesznek részt a Játékban. A termékek vásárlásának szintén a Játék időtartamán belül kell történnie.

Facebook Comments
Valóvilág 9: íme a VV Radics - VV Era párbaj végeredménye

Valóvilág 9: íme a VV Radics – VV Era párbaj végeredménye

Listerine nyereményjáték - nyerj elektromos fogkefét

Listerine nyereményjáték – nyerj elektromos fogkefét: a játék november 30-ig tart