in

Persil, Bref nyereményjáték a Rossmann-ban

Hirdetés

Zajlik a Henkel-Rossmann Együtt egy zöldebb iskoláért! játék.

A Játékban az alábbi módon lehet részt venni:

“Vásárolj bármilyen Persil és/vagy Bref terméket a nyereményjátékban résztvevő Rossmann üzletek egyikében, és nyerd meg iskolád részére az 1 000 000 Ft (egy millió forint) fődíjat, vagy a további 2×500 000 Ft (kétszer ötszázezer forint) és 5×100 000 Ft (ötször százezer forint) nyeremények egyikét.Az a szerencsés kódfeltöltő, akinek az iskoláját kisorsoljuk 1 (egy) évre elegendő Persil és Bref ajándékcsomagot nyer.

Őrizd meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát, amelyen jól olvasható a termék megnevezése. Regisztrálj a www.zoldebbiskola.hu weboldalon és töltsd fel 2015. szeptember 11. 23:59-ig a blokk AP számát, a vásárlás dátumát és időpontját, valamint a támogatni kívánt intézmény nevét. Kérjük, ügyelj az adatok pontosságára, mert csak a helyesen kitöltött kódfeltöltéseket áll módunkban érvényesnek tekinteni. Internetes regisztráció esetén a megadott e-mail címen értesítünk a játékban való részvételről.

Csak olyan eredeti blokkot/számlát áll módunkban elfogadni, amelyen egyértelműen, beazonosíthatóan fel vannak tüntetve a vásárolt termékek megnevezései! A nyertes küldje el a blokkal/számlával együtt nevét, címét, telefonszámát és azt az e-mail címet, amelyen a nyereményekkel kapcsolatos egyeztetés miatt elérhető, a következő címre: X-Matrix Kft. 1123 Budapest, Alkotás út 39/B. Jelige: „Együtt egy zöldebb iskoláért!”.” – áll a játék kiírásában.

Nyeremény:
1 db 1.000.000 Ft az iskolaudvar zöldebbé tételére
2 db 500.000 Ft az iskolaudvar zöldebbé tételére
5 db 100.000 Ft az iskolaudvar zöldebbé tételére
Az a kódfeltöltő, akinek az iskoláját kisorsolják 1 évre elegendő Persil és Bref ajándékcsomagot nyer (6x40WL Persil regular gel, 12xBref Power Aktiv Lemon)

Cím a nyertes blokk beküldéséhez: „Együtt egy zöldebb iskoláért!” X-Matrix Kft. 1123 Budapest, Alkotás út 39/B.

A blokk felöltése

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Penny nyereményjáték – Vitateam 2

Ma este jelentkezik az 1 perc és nyersz! rendhagyó adása