in

Ma este jelentkezik az 1 perc és nyersz! rendhagyó adása

Az 1 perc és nyersz! című családi game show új szériájának forgatása előtt az RTL Klub olyan nővérek jelentkezését várta, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy kipróbálják magukat a játékban.

A tematikus adást ma este láthatják a tévénézők, ahol a két nővér saját kórházi osztályának megsegítéséért száll versenybe.

„Nagyon sok játékos kedvű nővérrel találkoztunk, akik különböző célokkal jelentkeztek” – mondta Négyesi Péter, a műsor kreatív producere. „Erika és Ildikó szentesiek, a saját kórházi osztályukért játszanak. Betegeik ellátásában szeretnének segíteni. Azt mondják, erre a hivatásra születni kell, ők imádják a munkájukat és az egész életük ekörül forog.”

Erika és Ildikó nagyon lelkesen készültek Sebestyén Balázs showjába, ahol egy teljes szektornyi kísérő szurkol majd értük péntek este. „Erre a napra az egész közönség fehérbe öltözött, hogy így bíztassák a nővéreket” – tette hozzá Négyesi.

„Nagyon jó lehetőségnek tartottam, és szerettem volna egy másik oldalamat is megmutatni, hiszen nekünk is van egy vidám oldalunk” – mesélte Sebők Erika. „Én az osztályunk miatt jelentkeztem, úgy éreztem, ezzel a játékkal tudok nekik valami pluszt adni. A belgyógyászaton dolgozom, nagyon nagy a forgalmunk, naponta 15-20 beteget veszünk fel. Így nagyon sűrűn csinálunk EKG-t, jó volna, ha egy ilyen új műszerrel tudnám támogatni az osztályt, erre lenne nagy szükségünk.”


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!
Szólj hozzá!

Persil, Bref nyereményjáték a Rossmann-ban

Eurojackpot nyerőszámok – 2015. szeptember 11.