in

Penny kód – feltöltés, hasznos infok

Hirdetés

Penny kód – feltöltés, hasznos infok.

Penny nyereményjáték 2021 – a nyertesek listája

A Játék során a Vásárló kaparós sorsjegyet kap, amennyiben vásárlása esetén a fizetendő összeg meghaladja az 5000 Ft-ot.

A sorsjegyen meghatározottak szerint azonnali nyereményt vehet át, illetve a sorsjegyen található kód feltöltésével részt vehet további sorsoláson is.

JÁTSSZ és nyerd meg a Bosch szerszámok egyikét!
A játék október 20-ig tart!

A Játék 2021. január 7. napjától kezdődik, és a kaparós sorsjegyek készletének erejéig, legfeljebb azonban 2021. február 17-ig tart.

A nyertes szelvények beváltásának határideje 2021. február 24.

A kaparós sorsjegyen 1 darab kaparós felület található, mely alatt az alábbi feliratok valamelyike található:
„Esély a fődíjra és az egyéb értékes nyeremények egyikére! Az Ön kódja: (sorszám)”

„Gratulálunk! XIXO teát nyert!”
A vásárló más vásárlóra átruházhatja az általa nem igényelt sorsjegyeket, de a Szervező munkatársainak nem ajánlhatja fel, a Szervező munkatársai ezeket nem fogadhatják el.

Amennyiben a vásárló „Esély a fődíjra és az egyéb értékes nyeremények egyikére! Az Ön kódja: (sorszám)” felirattal ellátott sorsjeggyel rendelkezik és a sorsjegyen szereplő kódot, adatai (név, e-mailcím) a sorsoláson való részvétele érdekében a sorsjegy.penny.hu weboldalra szükséges feltöltenie. A kódok feltöltésének határideje: 2021. február 24.

A Játékosok a Játék végéig kötelesek megőrizni sorsjegyüket, mivel a nyertes sorsjegy bemutatásával tudja igazolnia a Játékos nyertessége setén a nyereményre való jogosultságát, ennek hiányában a nyereményt nem áll módunkban átadni.

A Játékos a kód feltöltéséről a feltöltéskor megadott e-mail címen keresztül visszaigazolást kap a feltöltés sikerességéről. A Játékosok a kód feltöltésekor megadott e-mail címen keresztül kerülnek értesítésre, ha a nyereményjáték során Nyertesként kerültek kisorsolásra.

Az értesítést követően a Nyertesnek nyilatkoznia szükséges arról, hogy a nyereményt átveszi-e valamint hozzájárul-e a személyes adatai kezeléséhez a nyeremény átadásának érdekében.

Szólj hozzá!

Kenó nyerőszámok 2021. január 28-án

Txt878 – Tippmix eremények a teletexten