in ,

Penny nyereményjáték 2021 – a nyertesek listája

Hirdetés

Penny nyereményjáték 2021 – a nyertesek listája.

A sorsolás a Szervező székhelyén történt közjegyző jelenlétében. A sorsolás nem volt nyilvános. A sorsolás a véletlenszerűség elvén alapuló program segítségével történt.

A nyeremények kisorsolása körében a Szervező 2946 fő nyertest sorsolt ki.

A nyertesek nevének közzétételére a nyertesek tájékoztatása érdekében, a nyeremények átadása érdekében kerül sor. Jelen közzététel a nyertesek jogos érdekén alapul, a közzétételtől számított 15 napon belül tekinthető meg, ezt követően automatikusan törlésre kerül a hatályos adatvédelmi rendelkezéseknek megfelelően.

JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A Játékosok a kód feltöltésekor megadott e-mail címen keresztül kerülnek értesítésre, ha a nyereményjáték során Nyertesként kerültek kisorsolásra.

Az értesítést követően a Nyertesnek nyilatkoznia szükséges arról, hogy a nyereményt átveszi-e valamint hozzájárul-e a személyes adatai kezeléséhez a nyeremény átadásának érdekében. A fenti nyilatkozatokat az értesítő e-mailben szereplő linkre kattintva elérhető űrlapon tudja a Nyertes megadni.

A nyeremény átvételének feltétele az is, hogy a Nyertes a személyes adatai kezeléséhez szükséges tájékoztatót megismerje és hozzájáruljon a nyeremény átvételéhez szükséges személyes adatai kezeléséhez.

A Nyertesnek a nyeremény átvételéhez szükséges nyilatkozatokat 7 nap alatt szükséges megtennie, a határidő eredménytelen eltelte esetén a nyereményének átvételére a továbbiakban nem jogosult, arra további igényt nem formálhat.

Íme a nyertesek névsora

Szólj hozzá!

Kenó nyerőszámok – 2021. február 26.

Exatlon Hungary 2021 – 45. adás teljes