in

OTP Bank Liga: Vasas FC – Ferencvárosi TC: élő közvetítés, livestream

Hirdetés
Hirdetés

OTP Bank Liga: Vasas FC – Ferencvárosi TC: élő közvetítés, livestream

Az NB I harmadik fordulójában a hat mérkőzésből ötöt ma játszanak le, köztük a Vasas – Ferencváros találkozót.

A Vasas két kör után nulla ponttal áll, míg a zöld-fehérek hat egységgel vezetik a bajnoki tabellát. Az angyalföldiek heti munkáját sérülések nehezítették, de ettől függetlenül Szanyó Károly bizakodó a mérkőzés előtt. ” Úgy gondolom, hogy a srácok abszolút átérzik a Ferencváros elleni mérkőzés jelentőségét. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de bízom benne, hogy az elvégzett munka be fog érni”.

Az FTC előbb egy 2:0-ás győzelemmel nyitott Szombathelyen, majd hazai környezetben 3:1 arányban legyőzte a Diósgyőrt. Közben a csapat kiesett az Európa-ligából, ráadásul a bosnyák Zeljeznicarral szemben gólt se sikerült rúgnia. A bajnokság kezdete előtt nagy volt a jövés-menés Thomas Doll együttesénél, összesen 16 labdarúgó távozott, igaz komoly erősítések is érkeztek. A vendégek vezetőedzője a Vasas elleni találkozó kapcsán a következőket nyilatkozta.

“Az El-ből való kiesés mélyen érintette a csapatot, de a Diósgyőr elleni győzelemmel jó választ adtunk. Most már előre kell tekintetünk! Természetesen hallottam a Vasas-Fradi párosításról, amely két tradicionális együttes találkozása, örülök, hogy most én is részese lehetek ennek. Az angyalföldiek bizonyítani akarják, hogy nem véletlenül jutottak fel az NB I-be, úgyhogy tudjuk, hogy nem vár ránk könnyű mérkőzés. Továbbra is nagy céljaink vannak, a csapat két lábbal a földön jár, mindenképpen győzni akarunk”.

A Ferencváros esélyesebb a győzelemre, de abban biztosak lehetünk, hogy a vendégeknek egyáltalán nem lesz könnyű dolga az Illovszky stadionban. – írja az onlajnok.com

Közvetítési info, livestreaming

Várjuk a kommentedet!

Eurojackpot nyerőszámok 31. hét: 2015. július 31.

OTP Bank Liga: DVTK – Videoton FC: élő közvetítés, livestream