in

OTP Bank Liga: DVTK – Videoton FC: élő közvetítés, livestream

Hirdetés
Hirdetés

OTP Bank Liga: DVTK – Videoton FC: élő közvetítés, livestream

Augusztus első napján, szombaton, kora este a bajnoki címvédő Videoton látogat Diósgyőrbe, hogy az OTP Bank Liga harmadik fordulójában megmérkőzzenek.

A két csapat közül – meglepetésre – a DVTK áll jobban, a miskolciak a Vasas legyőzésével (2-1) gyűjtöttek be három pontot az első fordulóban hazai pályán, igaz utána a Groupama Arénában térdre kényszerültek a Ferencváros ellen (3-1).
A Videoton az előző szezon két csalódást keltő csapatával küzdött meg az első két körben, de a Honvéd ellen idegenben, a Haladás ellen pedig hazai pályán maradt alul (mindkét esetben 1-0). Mellette vigaszt jelent, hogy a Bajnokok Ligájában még versenyben van a fehérvári csapat, igaz a wales-i bajnok kínkeserves legyőzése után a BATE Boriszov elleni hazai 1-1 nem vetít előre túlságosan biztató folytatást.

Akárhogy is alakul azonban a nemzetközi porondon a Vidi sorsa, az nem kérdés, hogy Bernard Casoni csapatának el kell kezdenie a pontgyűjtést, ha nem akar hamar lemaradni a címvédésért folytatott küzdelemben. Természetesen ehhez lesz egy-két szava Bekő Balázs csapatának is, hazai pályán a piros-fehérek sem nagyon engedhetnek meg maguknak botlást, ha valóban az élbolyban akarnak végezni.

Ami a hiányzókat illeti, a piros-kékek egész biztosan nélkülözik majd a rutinos Juhász Rolandot, aki a hétközi BL-selejtezőn sérült meg, míg hazai oldalon Georges Griffiths-re nem számíthat a szakvezetés.

A két csapat legutóbbi összecsapását a Diósgyőri Stadionban, idén áprilisban a Videoton nyerte 2-1-re, Oliveira és Feczesin góljaira Griffiths csak a hosszabbításban tudott válaszolni. Érdekesség, hogy azt a mérkőzést is Iványi Zoltán vezette, csakúgy mint a mostani összecsapást.- írja az onlajnok.com

Közvetítési info, livestreaming

Várjuk a kommentedet!

OTP Bank Liga: Vasas FC – Ferencvárosi TC: élő közvetítés, livestream

ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó 2015. augusztus elsejei nyerőszámai – 31. hét