in

Ötöslottó nyerőszámok, nyeremények

Ötöslottó nyerőszámok, nyeremények.

Az Ötöslottó játékban 90 szám közül kell 5-öt kiválasztani. Ez történhet úgy is, hogy a játékos saját lottószámokkal, vagy véletlenszerűen kiválasztott számokkal játszik. A cél az, hogy a játékos minél többet eltaláljon az 5 nyerőszám közül. Ez akkor jár pénznyereménnyel, ha legalább 2 találata van egy számmezőn, természetesen a főnyereményt az 5 találat jelenti.

A sorsolás minden héten a Duna Nemzeti Főadó SzerencseSzombat című műsorának keretében zajlik. Az élő adásba minden alkalommal 25 számhúzó-jelöltet hívunk meg, közülük sorsoljuk ki a helyszínen azt az 1 szerencsést, aki kihúzza az 5 nyerőszámot vagy elindítja a gépi sorsolást. Ezért cserébe 1 millió forintot vihet haza. A többiek fejenként 30 ezer forinttal vigasztalódnak.

Számhúzónak bárki jelentkezhet, ha a játékba küldés hetén legalább 900 Ft értékben játszott Ötöslottót, és telefonon vagy weboldalunkon keresztül pályázik. Az 5 hetes szelvénnyel minden héten pályázhat a szelvénye érvényességéig, ha azon legalább 4 mezőt megjátszott.

JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Nyeremények

Az Ötöslottó játékban a nyeremények nagysága attól függ, hogy:
–    hány alapjáték érkezett be az adott sorsolásra,
–    van-e az előző játékhétről halmozódó nyeremény, és
–    hány nyertes van az egyes nyerőosztályokban, vagyis a kisorsolt öt szám közül hány játékos találta el mind az 5 számot, illetve hányan értek el 4, 3 vagy 2 találatot.

Halmozódás

Amennyiben senkinek sem sikerül helyesen megtippelnie mind az 5 kisorsolt számot, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő heti nyeremény összegéhez.

Ez a halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyereményt a részvételi szabályzat alapján felosztjuk a többi nyertes között. Fontos: nem csupán a jackpot, vagyis a telitalálat nyereménye halmozódik, hanem a 2, 3 és 4 találatoké is.

Hogyan kell kitölteni egy online Ötöslottó szelvényt?

Egy számmezőn 90 számból
5 számot kell megjelölni.
Ez számít egy alapjátéknak.
Egy szelvényen 6 számmezőben jelölhet meg számokat.Van lehetőség több mező kitöltésére és ezzel több játék feladására is.

A hagyományos papíralapú lottószelvényhez hasonlóan, az online fogadásnál is van lehetősége ún. gépi játékot játszani. Ebben az esetben kattintson a mező jobb felső sarkában található Gyorstipp gombra. Ezzel a funkcióval a rendszer véletlenszerűen öt számot jelöl ki a játékmezőn. Kifizetés előtt a megjelölt számokat bármennyiszer javíthatja. Egy-egy megjelölt számra kattintva tudja törölni a kiválasztást, majd tetszőlegesen módosítani a megjátszani kívánt számot.

Szólj hozzá!

Mammut nyereményjáték 2016- kerékpár a nyeremény

USA Mega Millions nyerőszámok, nyeremények