in

Mammut nyereményjáték 2016- kerékpár a nyeremény

Hirdetés
Hirdetés

Mammut nyereményjáték 2016 – zajlik a Minden út a Mammutba vezet.

Nyerjen velük most! Vásároljon 5 x 5000 Ft értékben, induljon az értékes közlekedési eszközökért és legyen élmény az utazás!

Az új, környezetbarát, ULTIMATE elektromos közlekedési eszközök forradalmasítják a városi közlekedést és a túrázási lehetőségeket! Legyen akár főiskolás vagy munkába járó, városnéző vagy hegyi túrázó, a környezetbarát elektromos járművekkel nem csak a közlekedés élményét szépítheti meg, de óvhatja saját és környezete egészségét is!

A promóció időtartama: 2016.05.15. üzletnyitástól – 06.15. üzletzárásig

A promóciós játék menete

A promóciós játék során a játékosoknak vásárolniuk kell vagy szolgáltatást kell igénybe venni legalább öt (5) alkalommal, alkalmanként adott szolgáltatótól vagy kereskedőtől származó számla végösszegeként minimum 5000 Ft, összesen legalább 25 000 Ft értékben a Mammut Bevásárló – és Szórakoztató Központ bármelyik üzletében vagy szolgáltató helyén 2016. május 15. és június 15. között.

Minden 5000 Ft után egy pecsét jár, ezekből összesen 5 darabot kell összegyűjteni a játékban történő részvételhez. Pecsétgyűjtő füzet a Bevásárlóközpontban lévő információs pultoknál található (Mammut I. 0.szint; Mammut II. földszint), az információs pultban dolgozó munkatársak látják el a gyűjtőfüzeteket pecséttel.

A játékosoknak a betelt és a szükséges adatokkal ellátott pecsétgyűjtő füzetet az információs pultoknál (Mammut I. 0.szint; Mammut II. földszint) elhelyezett urnákba kell bedobni, 2016. június 15. üzletzárásig.

A játékban való részvétel és a pecsétgyűjtő füzet ingyenes, a pecsét és a pecsétgyűjtő füzet átadásáért az információs pultban dolgozó munkatársak díjigényt nem támasztanak.

A pecsétgyűjtő füzet a promóciós játékban való részvételre nem jogosít (vagyis érvénytelen), ha a pecsétek száma az öt darabot nem éri el. Az egyedi pecsét érvényét veszíti, ha az alapját képező számla nem valódi, vagy stornózásra kerül.

Nyeremények:

1 db Ultimate FR-35 elektromos kerékpár (fekete e-bike fekete kerékkel)

2 db Ultimate City Balance önegyensúlyozó járművet (1 db fekete, 1 db kék)

3 db Ultimate SC-15 elektromos roller (2 db fekete, 1 db fehér)

Bővebb

Facebook Comments

Táplálkozás titkai – nyerj Nestlé ajándékcsomagot

ötös lottó nyerőszámai

Ötöslottó nyerőszámok, nyeremények