in ,

Müpa nyereményjáték – nyerj egy menő bluetooth hangszórót

Hirdetés
Hirdetés

Müpa nyereményjáték – nyerj egy menő bluetooth hangszórót.

Mostantól még több Müpa élményben lehet részed a Spotify segítségével. Néhány egyszerű lépésből elkészítheted a saját playlistedet, amin csupa olyan előadó szerepel, akik a Müpában lépnek fel, vagy valamely művük elhangzott már a hangversenyterem falai közt.

Nem kell mást tenned, mint a felkínált dalokból kiválasztani a neked legjobban tetszőt, ők pedig összerakják az ízlésednek legjobban megfelelő playlistet, amit rögtön el is mentenek a Spotify fiókodba. Így bármikor újra meghallgathatod vagy ha szeretnél, akár újat is készíthetsz.

Ráadásul, ha mindezt március 31. és április 14 között teszed, esélyed van megnyerni a 10 db MOJO vezeték nélküli bluetooth hangszóró egyikét is. Ehhez mindössze meg kell tippelned, hogy hány előadás volt összesen a Müpa első 10 évadában.

A játék április 14-én délben zárul, a nyerteseket e-mailben értesítik, illetve a 10 legközelebb tippelő névsorát április 14-én 20 órától a Müpa Playlist főoldalán is megtalálod.

A Müpa Playlist természetesen a játék után is elérhető lesz, így mindig készíthetsz magadnak új listát, ha friss zenei élményekre vágysz.

Bővebb ITT

Jöhetnek a hozzászólások

Blikk – nyerj páros jegyet az EB-döntőre

Farm: Laura ajánlatot tett Sanyának