Blikk – nyerj páros jegyet az EB-döntőre

Hirdetés
Hirdetés

Foci Eb 2016 – Nyerj páros jegyet a-döntőre a Blikk-kel.

Ha nem akar lemaradni a következő labdarúgó-Európa-bajnokság döntőjének legizgalmasabb pillanatairól, s a helyszínen akar szurkolni, akkor nincs más dolga, mint olvasni a Blikket és játszani, mert most óriá­si nyeremény várja a szerencséseket.

Az idei Eb nagyon izgalmasnak ígérkezik, mivel a magyar labdarúgó-válogatott 1972 után ismét pályára léphet a tornán, a fináléba jutásra óriási bravúrra lesz szüksége a csapatnak, de magyar résztvevői biztosan lesznek a végső összecsapásnak.

Április 4-én indul

Ha szereted a focit, duplán érdemes lesz megvásárolnod a Blikket a jövő héten. Nemcsak azért, mert április 4-8. között érdekes cikkeket olvashatsz az Eb-ről, hanem azért is, mert a Blikk játékának köszönhetően akár belépőt is nyerhet a torna döntőjére!

A Continental felajánlásából két magyar szurkoló biztosan ott lehet az Eb fináléján, s a belépőjegyek mellett nyerhet két főre szóló repülőjegyet, illetve szállást egy négycsillagos szállodában összesen 1,1 millió forint értékben.

Ehhez mindössze figyelmesen el kell olvasnod április 4-8. között a Blikk Európa-bajnoksággal kapcsolatos cikkeit, hogy helyesen tudj válaszolni a naponta feltett kérdésekre.

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super