in ,

Megérkezett a Boldog karácsonyt! 2017 sorsjegy

Hirdetés
Hirdetés

Megérkezett a Boldog karácsonyt! 2017 sorsjegy.

Játékinformációk – Kiskarácsony
Ár: 200 Ft
Főnyeremény: 5 000 000 Ft
Megjelenés: 2017. november 3.
Nyerési esély: 1: 3,29
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab
Sorozat: 01

A sorsjegyen egy játék található.

A játékmezőt letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A kaparófelület alatt egy sorban 2 egyforma szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 2 egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a sorhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a kaparófelület alatt nem található egy sorban 2 egyforma szimbólum.

Egy sorsjeggyel akár 3 nyeremény is elérhető.

Játékinformációk – Nagykarácsony
Ár: 2 000 Ft
Főnyeremény: 75 000 000 Ft
Megjelenés: 2017. november 3.
Nyerési esély: 1: 3,06
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab 
Sorozat: 01

A sorsjegy előoldalán található 24+2 ablak felnyitását követően válik elérhetővé a sorsjegyen lévő három játék. Az egyes ablakok perforáció mentén történő felnyitása, és az alattuk levő játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A játékosnak az 1-24. ablakok felnyitása után a kaparófelületek alatt a nyereménytáblának megfelelő mennyiségű egyforma szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A szimbólumokhoz tartozó nyereményösszeg a hátoldali nyereménytáblában található. A játékos nyereménye az ebben a nyereménytáblában található – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Az első bónuszjátékban az ablak felnyitása után a kaparófelület alatt a játékosnak három hópehely szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 5 000 Ft.

A második bónuszjátékban az ablak felnyitása után a kaparófelület alatt a játékosnak az F, E, N, Y, Ő betűk mindegyikét meg kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Az F, E, N, Y és Ő betűk mindegyikének megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos az 1-24. ablakok felnyitása után a kaparófelületek alatt nem talál a nyereménytáblának megfelelő mennyiségű egyforma szimbólumot, az első bónuszjátékban a kaparófelület alatt nem talál három hópehely szimbólumot, a második bónuszjátékban a kaparófelület alatt nem találja meg az F, E, N, Y és Ő betűk mindegyikét.

Egy sorsjeggyel akár három nyeremény is elérhető.

Várjuk a kommentedet!
Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 52. hét: 2017.12.27

Red Bull nyereményjáték a Tescoban – nyerj síhétvégét: a játék január 14-ig tart