in

Kalifa nyereményjáték – nyerj pihenést vagy plüss tevét: a játék december 31-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Kalifa nyereményjáték – játssz és nyerj pihenést vagy plüss tevét

A
nyereményjáték időtartama

A nyereményjáték 2017. október 1-én 00.00 órakor kezdődik, és 2017. december 31-én 24.00 óráig tart. Az akció ideje előtt és után érkezett üzenetek érvénytelenek.

A nyereményjátékban résztvevő termékek

A nyereményjátékban bármely  Kalifa termék vásárlásával részt lehet venni.

A blokkon egyedileg azonosítható tétel legyen a Játékban résztvevő termék. Amennyiben a blokkon nincs AP kód, vagy a Kalifa termék nem azonosítható a megfelelő értékben, a Játékos a Játékból kizárásra kerül.

A nyereményjáték menete

A nyereményjátékban azok a vásárlók vesznek részt, akik a fent megadott promóciós időszakban, Kalifa termékeket forgalmazó üzletben, bármely 1 db Kalifa terméket vásárolnak és a vásárlást igazoló blokkon található 9 jegyű AP-számot (METRO áruházakban történő vásárlás esetén a számlaszám utolsó 9 számjegyét )

A Szervező egy AP kódot (METRO esetén számlaszámot) csak egy SMS-n fogad el, többszöri elküldése nem növeli a játékos esélyét a nyereményre.

A Szervező egyazon telefonszámról, egy napon belül, legfeljebb 10 beküldést fogad el (különböző vásárlásokat bizonyító azonosítókkal)

Egy blokk/számla AP számmal több termék vásárlása esetén is egyszer lehet pályázni.

A Játék során minden Játékos legfeljebb 1 db plüss tevét és 1 db Mesés Shiraz Wellness & Tréning Hotel utalványt megnyerésére jogosult.

Az ajándék megnyerésének feltétele továbbá, hogy a fogyasztó a vásárlást igazoló blokkot megőrizze, és a nyereményről szóló értesítésben szereplő dátumig a blokkot vagy másolatát a Szervezőnek elküldje a lakcímével együtt, ahová a nyereményt postázhatjuk. A nyertes az alábbi beküldési módok közül választhat: faxon a 06 23 344 062-es számra vagy postán a Gilan Trading Kft., 2071 Páty, Kerekdombi út 7. címre vagy a nyeremenyjatek@gilan.hu e-mail címre.

Miután a fogyasztó elküldte a vásárlást igazoló blokkot vagy másolatát és azt a szervező rendben találta, a Szervező a kapott lakcímre postázza a nyereményt.

A játékban csak magyarországi mobiltelefonszámokról beérkező SMS-ek vesznek részt, a külföldi mobiltelefonszámról, vezetékes hálózatból vagy internetes oldalról beérkező pályázatokat érvénytelen beküldésnek tekintjük.

Szervező a telekommunikációs adatátviteli hibákból vagy nehézségekből adódó hibákért nem vállal felelősséget.

Nyeremények

A szervező a nyereményjátékban összesen 3 db (havi 1 db) Mesés Shiraz Wellness & Tréning Hotel utalványt (kétszemélyes, két éjszakás –hétköznap felhasználható-, félpanziós) és heti 22 db Kalifa plüss tevét sorsol ki.

Sorsolás

Havi

A 3 hónapos nyereményjáték időtartama alatt havonta 1 db Mesés Shiraz Wellness & Tréning Hotel utalványt kerül kisorsolásra, melynek időpontjai:

  • november 3.
  • december 4.
  • január 3.

Heti

A 3 hónapos nyereményjáték időtartama alatt hetente 22 plüss teve kerül kisorsolásra, melynek időpontja, minden hét péntekén esedékes.

  • Az első sorsolás időpontja: 2017. október 6.
  • Az utolsó sorsolás időpontja: 2018. január 3.
Várjuk a kommentedet!
Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 52. hét: 2017.12.27

Red Bull nyereményjáték a Tescoban – nyerj síhétvégét: a játék január 14-ig tart