in

Matruelle Klub Hűségprogram

Elindult a Matruelle Klub Hűségprogram.

A Matruelle Klub Hűségprogram célkitűzése, hogy vásárlói hűségedet értékes ajándékokkal viszonozzák!

Milyen előnyökkel jár?

A Matruelle étrend-kiegészítő termékek megvásárlása után Hűségpontokat kapsz tőlünk ajándékba, melyeket értékes ajándékokra tudsz beváltani.

Mennyi Hűségpontot kapok vásárlásaim után?


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Minden egyes megvásárolt Matruelle 30x magzatvédő vitamin 30 pontot, a Matruelle 60x magzatvédő vitamin 60 pontot ér, melyet rendszerünk automatikusan jóváír a pontos darabszámok megadása után.

Regisztrálj oldalunkon, és szerezd meg az értékes ajándékok egyikét!

Vásárol Matruelle étrend-kiegészítő termékeket bármely magyarországi gyógyszertárban!

Gyűjtsd össze a vásárlást igazoló blokkokat vagy számlákat (továbbiakban: blokk) – ezeket kizárólag az ajándékok beváltása esetén postázd el részünkre!

FIGYELEM! A Matruelle Klub Hűségprogramban kizárólag azon blokkokat tudjuk figyelembe venni, melyen jól olvasható a teljes blokkfelület, Matruelle terméknév és ár.

Rögzítsd PROFIL oldaladon a blokkon található AP kódot vagy a számla sorszámát, valamint a vásárolt étrend-kiegészítő pontos darabszámát.

Aktuális hűségpontjaidról a jövőben szintén PROFIL oldaladon tudsz információt találni.

Válassz a honlapon szereplő ajándékok közül! Amint kiválasztottad, amit szeretnél, írd be a pontos darabszámot, majd a “Kosárba” gomb megnyomásával helyezd a kosaradba.

A Matruelle Klub Hűségprogramban a pontgyűjtés folyamatos, így a blokkokat bármikor, bármilyen mennyiségben rögzítheted PROFIL oldaladon, a Hűségpontok azonban a vásárlás napjától számított egy év elteltével elévülnek, tehát ezt követően már nem tudjuk figyelembe venni az ajándékokra való beváltásnál.

Az ajándékok beváltása esetén küldd el a vásárlást igazoló blokkokat és a regisztrációkor megadott e-mail címedet a következő címre:
Matruelle Klub – B&M Marketing Kft.
2501 Esztergom, Postafiók 370.

A visszaküldött blokkok és számlák beérkezése után egy hónapon belül postázzuk ajándékodat a regisztrációkor megadott postai címedre. A beérkezett blokkok és számlák részletes ellenőrzésre kerülnek. A blokkok vagy számlák ismételt beküldése, illetve azokon szereplő adatok módosításának gyanúja esetén az ajándékok postázását visszatarthatjuk illetve indoklás nélkül megtagadhatjuk.

Szólj hozzá!

Henkel nyereményjáték: nyerj egy Opel gépkocsit

TESCO – Csányi Pincészet nyereményjáték