in

Henkel nyereményjáték: nyerj egy Opel gépkocsit

Hirdetés

Henkel nyereményjáték: zajlik a nagy dobás!

A Játékban az alábbi módon lehet részt venni:

Vásároljon 2015. szeptember 1. és december 31. között legalább három alkalommal minimum 999 Ft (a három vásárlásra összesen minimum 2.997, azaz kétezer-kilencszázkilencvenhét forint) értékben, a Henkel Magyarország Kft. által forgalmazott Szépségápolási (Palette; Natural&Easy; Perfect Mousse; Color Mask; Nectra Color; Blonde Ultime; Essence Ultime; Styliste Ultime; Got2b; Taft; Vademecum; Gliss Kur; Schauma; Fa) és Syoss terméket valamint minden Henkel Magyarország Kft. által forgalmazott karácsonyi csomagot, és nyerje meg a fődíjat, az Opel Adam típusú személygépkocsit.

A tárgynyereményekért vagy a garantált kedvezmény kuponokért vásároljon 2015. szeptember 1. és december 31. között minimum 999 Ft (kilencszázkilencvenkilenc forint) értékben, a Henkel Magyarország Kft. által forgalmazott Szépségápolási (Palette; Natural&Easy; Perfect Mousse; Color Mask; Nectra Color; Blonde Ultime; Essence Ultime; Styliste Ultime; Got2b; Taft; Vademecum; Gliss Kur; Schauma; Fa) és Syoss terméket valamint minden Henkel Magyarország Kft. által forgalmazott karácsonyi csomagot.

Őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát, amelyen jól olvasható a termék megnevezése. Regisztrálj a weboldalon és töltse fel 2015. december 31. 23:59-ig a blokk/számla azonosítására szolgáló adatokat (AP-szám vagy számla sorszám, dátum, időpont, üzlet neve).

1. szint – egy vásárlás esetén az adott áruházláncban:

Auchan: 5 db Nescafé Dolce Gusto Krups Piccolo PF eszpresszógép
Müller: 5 db Krups Coffee Grinder Kávédaráló
TESCO: 5 db Moulinex Rubis Break Time Szendvicssütő
Rossmann: 5 db Rowenta Volum24 Respectissim Hajvasaló
INTERSPAR: 5 db Tefal Ceramic Control Indukciós wok serpenyő

2. szint – két vásárlás esetén az adott áruházláncban:
Auchan: 3 db Nescafé Dolce Gusto Krups Oblo (fekete, piros, n.sárga) eszpresszógép
Müller: 3 db Krups Perfect Mix 9000 Rúdmixer
TESCO: 3 db Moulinex Masterchef 5000, citrus juicer Konyhai robotgép
Rossmann: 3 db Rowenta Aquaperfect Swarowski Epilátor
INTERSPAR: 3 db Tefal Autoclean Anti-­Calc 50 Vasaló

3. szint – három vásárlás esetén az adott áruházláncban
Auchan: 1 db Nescafé Dolce Gusto Krups Drop White eszpresszógép
Müller: 1 db Krups Esp Manual piano black Karos eszpresszógép
TESCO: 1 db Moulinex Home bread Baguette Kenyérsütő
Rossmann: 1 db Rowenta IPL Derma Perfect Epilátor
INTERSPAR: 1 db BBQ Tefal Optigrill

Kérik, ügyelj az adatok pontosságára, mert csak a helyesen kitöltött kódfeltöltéseket áll módjukban érvényesnek tekinteni. A regisztrációt követően a rendszer automatikusan elküld a Játékos által megadott e-mail címre egy aktiváló linket, melyre kattintva aktiválódik a regisztráció.

A helyesen történő AP-kód feltöltést követően a Játékos részt vehet a Játékban, dobhat egyet a Játék virtuális dobókockájával, melynek következtében a kiinduló mezőről indulva a dobott számnak megfelelően a játékmező egyik mezőjére léphet. Minden újabb sikeres AP-kód feltöltés után a Játékos dobhat egyet a kockával.

A nyertes küldje el a blokkal/számlával együtt nevét, címét, telefonszámát és azt az e-mail címet, amelyen a nyereményekkel kapcsolatos egyeztetés miatt elérhető, a következő címre: X-Matrix Kft. 1123 Budapest, Alkotás út 39/B.

Jelige: „A nagy dobás!”. Figyelem! Csak olyan eredeti blokkot/számlát áll módjukban elfogadni, amelyen egyértelműen, beazonosíthatóan fel vannak tüntetve a vásárolt termékek megnevezései! Amennyiben a blokk vagy számla nem sorolja fel tételesen a vásárolt termékeket, melyből meg lehetne állapítani, hogy a vásárlás tárgya megfelel a fentiekben meghatározott termékeknek, akkor kérjen tételes számlát (áfa-s számlát).

Bővebb ITT

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Auchan – Tchibo Karácsonyi nyereményjáték

Matruelle Klub Hűségprogram