in

Laurelin Paige – Szabadíts meg! könyv pdf – Íme a könyv online!

Laurelin Paige – Szabadíts meg! könyv pdf – Íme a könyv online!

Gwen Anders sebhelyekkel, kérges szívvel élte túl a nehéz gyerekkort. Elégedetten végzi a munkáját: a menő New York-i klubot, az Eighty-Eighth Floort menedzseli. Az ő története nem azzal ér véget, hogy “boldogan éltek, míg meg nem haltak”. Fenébe a tündérmesékkel! Amúgy sem hisz az ilyesmiben.
Amíg meg nem ismerkedik JC-vel.
A gazdag, megnyerő playboy a legszexisebb férfi, akit Gwen valaha látott, de őt nem érdekli az éjszakai kalandor. Ám amikor egy családi tragédia kis híján az összeomlás szélére sodorja, JC az, aki új túlélési trükköt tanít neki, mely elemi ösztönökre és vágyakra épül. JC kötöttségektől mentes leckéi arra kényszerítik Gwent, hogy lemondjon az irányításról. A gondosan felhúzott falak lassan összeomlanak körülötte.
Gwen csodálatos világot fedez fel a börtönén túl. A szabadság megrészegíti – és halálra rémíti. Amikor rájön, hogy érez valamit JC iránt, félti a szívét. Főleg, amikor kiderül, hogy JC-nek is vannak titkai. Olyan titkok, melyen nem eresztik.

Laurelin Paige – Szabadíts meg! könyv pdf – Íme a könyv online!

Ez a cikk Laurelin Paige – Szabadíts meg! könyv pdf – Íme a könyv online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Rajaa Alsanea – A rijádi lányok könyv pdf – Íme a könyv online!

Jodi Ellen Malpas – Egy éjszaka ígérete – Egy éjszaka sosem elég könyv pdf – Íme a könyv online!