in

Jodi Ellen Malpas – Ki ez a férfi? könyv pdf – Íme a könyv online!

Jodi Ellen Malpas – Ki ez a férfi? könyv pdf – Íme a könyv online!

Jesse “Lord” Wardnak aranyélete van. Mi több, egyszerűen tökéletes. Nagyszerű formában van, még ma is megbabonáz bárkit és egyetlen pillantással őrült vágyat ébreszt a feleségében, Avában. Kézben tart mindent. Pontosan úgy, ahogy szereti.

De ez az eszményi világ darabokra hullik, amikor Ava egy szörnyű baleset következtében életveszélyes fejsérüléssel kórházba kerül. Jesse kétségbeesett és dühös. Úgy érzi, a léte forog kockán. Az asszony szerelme nélkül az ő életének sincs értelme. Amikor Ava magához tér, Jesse ingatag életében kezd helyreállni a rend. De az őt fenyegető lidércnyomásnak itt még nincs vége. Még csak most kezdődik: Ava emlékezetéből ugyanis eltűnt az utolsó tizenhat év. Vagyis az, amit Jesse-vel töltött. A közös életük. Idegenként tekint a férjére.

Jesse-nek most mindent el kell követnie, hogy felkutassa Ava emlékeit, és segítsen a feleségének, hogy újra őrülten, szenvedélyesen beleszeressen…

Jodi Ellen Malpas – Ki ez a férfi? könyv pdf – Íme a könyv online!

Ez a cikk Jodi Ellen Malpas – Ki ez a férfi? könyv pdf – Íme a könyv online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Rajaa Alsanea – A rijádi lányok könyv pdf – Íme a könyv online!

Jodi Ellen Malpas – Egy éjszaka ígérete – Egy éjszaka sosem elég könyv pdf – Íme a könyv online!