in

Kismenők: jön az első élő show

Kismenők – élő adásokkal folytatódik szombaton a TV2 gyermek-tehetségkutatója, a Kismenők.

Huszonnyolc produkció mutatkozott be az elmúlt hetekben a Kismenőkben, amelyekből tízen jutottak tovább. Ördög Nóra csapatából Cserép Timi, az extrém hajlékony gumilány, Jenei Debi és Szabó Bence énekesek, Qian Zita Jiafang mesemondó és Luppinger Attila gitáros készülhetnek újabb produkcióval.

Till Attila csapatából Balogh Soma dobos, Kovács Harmat énekes mutatkozik be ismét, valamint Malaczkó Réka zenés színházas előadásával, Szlavkovszki Zsolt lenyűgöző mutatványaival és az Üzenet lánycsapat újabb elgondolkodtató táncos produkciójával kápráztatja el a közönséget.

Az élő adások alatt már a tévénézők is szavazhatnak az ingyenes TV2 Live applikáción keresztül, amelyen exkluzív tartalmakat is olvashatnak a Kismenőkről. A műsor során a 4 tagú zsűri (Ábel Anita, Lajtai Kati, Apáti Bence, Hajós András) továbbra is fejenként 0 és 25 pont között pontozza a produkciókat, továbbá a 100 tagú közönség is ugyanúgy szavaz, mint eddig: vagyis a stúdió pontok (zsűri és a szavazó közönség összesített pontjai), valamint a nézői szavazatok döntenek a továbbjutásról.

A legkevesebb pontot elérő produkció számára befejeződik a tehetségkutató. A Kismenőkből azonban senki nem távozik üres kézzel. A műsor győztese és minden kieső produkció tanulmányi ösztöndíjat kap: a győztes 2 millió forintot, a többiek pedig 100 ezret.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

 

Szólj hozzá!

Kismenők – izgalmas érdekesség az adásokról

Freddie így nyilatkozott a mai próbáról