in

Jenny B. Jones – Finding You – Ott rám találsz könyv pdf – Íme a könyv online!

Hirdetés

Jenny B. Jones – Finding You – Ott rám találsz könyv pdf – Íme a könyv online!

Finley-t a gyász űzi Írországba. De a szeretet vezeti haza.

Finley Sinclair nem egy tipikus tizennyolc éves. A jó humorú, kitartó és törekvő lány a New York-i Konzervatóriumba készül felvételizni. A meghallgatásra saját szerzeménnyel készül. Még be kell fejeznie a dalt, ám kreativitása a semmibe vész, amikor a bátyja, Will életét veszti.

Finley úgy dönt, Írországba megy tanulni. Végig akarja járni az utat, amiről Will az útinaplójában mesél. A testvére ezen a helyen érezte magát legközelebb Istenhez, és Finley bízik abban, hogy útjának bejárása neki is segíteni fog, hogy rátaláljon a lelki békéjére.

Beckett Rush, a szívtipró hollywoodi sármőr, a tinilányok bálványa szintén Írországba megy, egy vámpíros film forgatására. A repülőúton összeismerkedik Finley-vel, és hamar kiderül, hogy ő az egyetlen lány, aki nem ájul el a fiú vonzerejétől. Végül ráveszi, hogy legyen az asszisztense, cserébe pedig ő végigkíséri az országon.

Írországban Finley lassan ismét az összeomlás szélére kerül. Fivére elvesztése, a rengeteg feladat és a közte és Beckett közt bontakozó különös kapcsolat miatt ismeretlen, aggasztó bűntudat gyötri. Mikor szól végre hozzá Isten ebben a smaragdzöld színű mennyben?

Jenny B. Jones – Finding You – Ott rám találsz könyv pdf – Íme a könyv online!

Ez a cikk Jenny B. Jones – Finding You – Ott rám találsz könyv pdf – Íme a könyv online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

J. Bengtsson – Cake – Egy szerelem története könyv pdf – Íme a könyv online!

Serena Valentino – Ki a legszebb? A Gonosz Mostoha története könyv pdf – Íme a könyv online!