in

J. Bengtsson – Cake – Egy szerelem története könyv pdf – Íme a könyv online!

Hirdetés

J. Bengtsson – Cake – Egy szerelem története könyv pdf – Íme a könyv online!

Az életben egyetlen ilyen szerelemnek van csak helye.

Lehet, hogy Jake McKallister egy rocksztár, de annyi biztos, hogy nem a szokásos. Fiatal srácként egy borzasztó bűntett áldozata lett, és ezt azóta sem heverte ki. A munkájába temetkezett, és ha nem lett volna a zene, amiben elmélyülhetett, talán túl sem éli. A karrier és a siker könnyen jött számára, a szerelem annál kevésbé.

Mikor a szókimondó és életigenlő Casey Caldwellt kérik fel a híresen zárkózott zenész kísérőjének egy közös barátjuk esküvőjére, Casey a legrosszabbra számít. Mégis, milyen közös témájuk lehet? Casey beszédes, könnyen barátkozó, Jake magába forduló, zárkózott. Jake élete a zene körül forog, Casey még tisztán énekelni sem tud. A lány gyerekkora maga volt a boldogság, a srácé a média által szétcincált rémálom.

És mégis, a nyilvánvaló különbségeik ellenére, ők ketten egymásra találnak, és Casey fénye beragyogja Jake nyomasztó világát. De vajon elég erős lesz-e a szerelmük, hogy legyűrje a fiú sötét múltjának romboló terhét?

J. Bengtsson – Cake – Egy szerelem története könyv pdf – Íme a könyv online!

Ez a cikk J. Bengtsson – Cake – Egy szerelem története könyv pdf – Íme a könyv online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Érzelmek tengerén 107. rész magyarul videa – nézd vissza online

Jenny B. Jones – Finding You – Ott rám találsz könyv pdf – Íme a könyv online!