in

Finnország – Magyarország: közvetítés, streaming

Finnország – Magyarország: közvetítés, finn – magyar streaming, live stream.

A Finnország-Magyarország Eb-selejtező szombaton – közép-európai idő szerint – 18 órakor kezdődik a helsinki Olimpiai Stadionban.

A magyar válogatott a tervek szerint két támadóval áll fel a finnek ellen, szombati Eb-selejtezőn.

Dárdai Pál már a múlt héten kijelentette, hogy egyértelműen a győzelem a cél a finnországi meccsen, most pedig azt is elárulta: Helsinkiben is két csatárral áll fel a csapat, de ez nem jelenti azt, hogy kevésbé figyelünk a védekezésre, ugyanis a támadók is fontos védekezési feladatokat kapnak majd.

– A finnek most kezdenek topformába kerülni, mert nemrég kezdődött meg a bajnokságuk – tette hozzá a kapitány. – Mi már a bajnokság után vagyunk, az én felelősségem, hogy fizikálisan és mentálisan is jó állapotban legyenek a játékosok szombatra. A finneknek szervezett, jó csapatuk van, taktikusan futballoznak, megpróbálják kicsalni az ellenfelet, és megjátszani a felszabaduló területeket. Nagy taktikai csatára van kilátás, de ha jó napot fogunk ki, hasonlóan szép pillanataink lehetnek, mint a litvánok ellen az első félidőben, és akkor a finnek taktikája is borulhat. Van persze egy olyan forgatókönyv is, hogy végig szervezetten játszva, labdaszerzésekből kell megpróbálni eljutni a kapujuk elé. Meg fogjuk nézni a finneket az észtek ellen is, alaposan felkészülünk belőlük a mérkőzésre.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

– Szombaton végig koncentráltan kell játszanunk, nem férnek bele rövidebb kihagyások sem, a finnek budapesti mérkőzésen is bizonyították, hogy nagyon jók. Eremenko személyében van egy veszélyes szervező játékosuk, aki meg tudja bontani a védelmünket, ha nem lankad a figyelmünk – tette hozzá Dzsudzsák Balázs, míg Juhász Roland azt emelte ki, hogy türelmes, szervezett játékra lesz szükség, és ha fegyelmezettek leszünk, meglesznek a helyzeteink is.

Lesz élő közvetítés

A találkozót 18 órától a Duna TV közvetíti élőben.

Stream, közvetítési információk a következő oldalon.

Szólj hozzá!

Női kézi: kiütéssel a vb-n a magyar válogatott

LG nyereményjáték: Filmbox előfizetés a nyeremény