in ,

Fesztivál sorsjegy – ragadd meg a második esélyt: a játék szeptember 25-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Fesztivál sorsjegy – ragadd meg a második esélyt: játssz és nyerj.

Töltsd fel a nyeretlen Fesztivál sorsjegyed bónuszkódját 2017. június 2. és szeptember 25. között, hogy megnyerhesd a napi és a heti nyeremények egyikét, vagy akár a főnyereményt is! Már egyetlen bónuszkód feltöltésével 3 nyeremény sorsolásán részt veszel.

Extra izgalomra vágysz?

Teljesítsd a nyereményjáték akár mind a 4 küldetését, szakaszonként legalább 5 db bónuszkód feltöltésével, és nyerd meg a 4 db Fesztiválcsomag egyikét!
Fontos! A sorsjegyedet őrizd meg az utolsó sorsolás végéig, mert a nyeremények átvételének feltétele a sorsjegy bemutatása.

Bónuszkódok feltöltése

Szeretnél részt venni a játékban? Jelentkezz be az oldalra, és már töltheted is fel a bónuszkódokat. Ne feledd, minél több kódot töltesz fel, annál több esélyed van a sorsolásokon.

Nyeremények

Fődíj

Tölts fel legalább 1 db bónuszkódot a nyereményjáték ideje alatt, és máris esélyed lehet megnyerni a fődíjat, egy 2 főre szóló európai körutazást Berlin, Amsterdam és Barcelona érintésével. Neked nem lesz gondod semmire, mi álljuk a repülőjegyeket, transzfert a repterektől, összesen 12 éjszaka szállást a fent megnevezett városokban, félpanziós ellátást, Hop-on hop-off városnéző bérletet, utasbiztosítást, sőt még fejenként 300 euró költőpénzt is.

Heti nyeremények

Tölts fel hetente legalább 1 db bónuszkódot a nyereményjáték ideje alatt, hogy részt vehess a péntekenként tartott heti sorsoláson. Minden héten kisorsolunk 1 db 2 főre szóló fesztivál heti bérletet, vagy egy választható utazási csomagot.

Június 2. és június 15. között a Volt Fesztivál heti bérleteket,
Június 16. és július 27. között a Sziget Fesztivál heti bérleteket,
Június 28. és augusztus 10. között a Strand Fesztivál heti bérleteket,
Augusztus 11. és szeptember 25. között pedig választható utazási élménycsomagokat sorsolunk.

Napi nyeremények

Tölts fel naponta legalább 1 db bónuszkódot, hogy részt vehess a napi sorsoláson, ahol összesen 5 db 1000 Ft értékű sorsjegycsomagot sorsolunk ki. A sorsjegycsomag 1 db Fáraók Kincse, 1 db Szuper Bankó és 1db Black Jack sorsjegyből áll. A napi nyereményedet kizárólag a Szerencsejáték Zrt. saját lottózóiban veheted át.

Extra izgalomra vágysz? Teljesítsd a nyereményjáték akár mind a 4 küldetését, szakaszonként legalább 5 db bónuszkód feltöltésével, és nyerd meg a 4 db Fesztiválcsomag egyikét!

A Fesztivál csomag tartalmazza:
50 000 Ft értékű EMAG ajándékutalvány,
40 000 Ft értékű Playersroom ajándékutalvány,
40 000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány,
2×6 hónapos Spotify előfizetés.

A küldetéses szakaszok a következők:
szakasz: 2017. június 2 – 29.
szakasz: 2017. június 30. – július 27.
szakasz: 2017. július 28. – augusztus 24.
szakasz: 2017. augusztus 25. – szeptember 25.

Bővebb ITT

Várjuk a kommentedet!

Ekkor folytatódik a Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Pampers nyereményjáték a dm-ben: Játék a peluscsere – szeptember 30-ig lehet játszani