in

Ekkor folytatódik a Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Hirdetés
Hirdetés

Folytatódik a TV2 sikerműsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! A családi kvízshow október 2-től Ördög Nóra vezetésével, új játékokkal és meglepetés produkciókkal jelentkezik.

A TV2 népszerű műsora számos újdonságot tartogat. Az őszi évadban olyan ismert szülők is feltűnnek gyermekeikkel, mint Dolhai Attila, Mága Zoltán vagy Majka. Az egyik adásban pedig Bódy Szilvi hozza el unokahúgát, míg a Schobert család mindhárom gyermekével versenybe száll a TV2 és az IKO Műsorgyártó közös produkciójában.

Új játékokban sem lesz hiány: a már megszokott kvízkérdések mellett lesz 3 szójáték, illetve az iskolás korú szereplők is feladják a leckét szüleiknek: olyan feladatot kell megoldaniuk, melyeket ők már sikerrel teljesítettek az iskolapadban.
Természetesen nem hiányozhat a műsorból az ikonikus játék a fotelben a tablettel, újdonság lesz viszont a szülők és gyermekeik közös meglepetés produkciója.

Az évad egyik legkülönlegesebb adása az lesz, amikor Ördög Nóra próbára teszi magát a kislányával. De vajon akkor ki fogja vezetni azt a műsort?

Vigyázat, gyerekkel vagyok! október 2-től minden hétköznap 19.00-kor a TV2 műsorán.

Várjuk a kommentedet!

Konyhafőnök VIP 2. – íme a nagy bejelentések

Fesztivál sorsjegy – ragadd meg a második esélyt: a játék szeptember 25-ig tart