in

DVSC – Skonto FC: 9-2 (végeredmény)

DVSC – Skonto FC: 9-2 (végeredmény)

Összeállítások:

Debreceni VSC: Verpecz – Jovanovic, Brkovic, Mészáros, Korhut – Bódi, Varga, Szakály, Tisza – Sidibe, Balogh
Cserék: Radosevic – Nagy, Máté, Zsidai, Sós, Horváth, Castillion

Skonto Riga FC: Pavlovs – Timofejevs, Murillo, Rode, Sorokins – Kovalovs, Visnakovs, Kozlovs, Jermolajevs – Gutkovskis, Karasausks
Cserék: Malins – Berenfelds, Krivoseja, Strods, Lukanyuk, Indrans, Ivanovs

Játékvezetők: Vitalij Meshkov (orosz) – Anton Averjanov (orosz), Igor Demesko (orosz).     


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

DVSC – Skonto FC: 9-2 (végeredmény)

8. perc A Loki gólt szerzett!  TISZA TIBOR kap jó passzt, senkitől sem zavartatva veszi át a játékszert, majd tol rajta egyet, és a bal lábas lövése pedig bevágódik a hálóba!

12.perc A Loki gólt szerzett! BALOGH NORBERT kap jobbról egy passzt, átveszi a labdát, felpörgeti, majd lő jobbal, óriási gól a jobb felsőbe!

30.perc A Loki gólt szerzett! Balogh önzetlenül balról IBRAHIMA SIDIBE elé passzolja a labdát, aki pedig egy védő szorításában, elfeküdve is gólt tud szerezni!

31.perc A Loki gólt szerzett!  Jovanovic első beadásánál még jól védekezik a Skonto Riga, de a második beadásánál már IBRAHIMA SIDIBE visszalép, fejel, és a kapus tehetetlen, góóóól!

45.perc A Loki gólt szerzett! Balogh cselsorozata végén leadja a játékszert TISZA TIBORNAK, aki cselez egyet, és lő, a labda pedig a bal alsóban!

51. perc A Loki gólt szerzett!  Tisza szabadrúgása a hosszú oldalra száll, ahol DUSAN BRKOVIC érkezik, se a kapus nem mozdult ki rá, sem a védők nem voltak rajta, így gólt tud szerezni!

54. perc A Loki gólt szerzett! SZAKÁLY PÉTER rafináltan megemeli a labdát, a kapus el is mozdul, így meg van a 7. gól!

57. perc A Loki gólt szerzett! BÓDI ÁDÁM tör be jobbról, egy Jovanovic-passz után, majd egy csel után lő, és eltekeri a labdát a jobb alsó felé!

59. perc A Skonto Riga gólt szerzett! VLADISLAV GUTKOVSKIS rondít bele picit a debreceni gálahangulatba, kap egy passzt a tizenhatoson belül, és Verpecz mellett a kapuba gurítja a játékszert! – közölte az onlajnok.com

65.perc A Skonto Riga gólt szerzett! RENARS RODE ugrik a legmagasabbra a kis szöglet utáni beadásnál, és be is fejeli a labdát!

71. perc A Loki gólt szerzett! GEOFFREY CASTILLON kap zseniális passzt, elindul vele, majd kellő időben lő, gól!

A DVSC 11-4-gyel továbblép, jöhet a Rosenborg-KR Rejkjavik párharc továbbjutója.

Előzmények

“Nagyon szép a stadion, igazán tetszik. Már csak az kell, hogy egy jó meccs legyen benne holnap. Örülnék, ha telt ház lenne, mert jó hangulatban könnyebb futballozni. Az ellenféllel egy hete megismerkedtünk, így már tudjuk, mire számíthatunk. Van néhány elképzelésünk, amit ki akarunk próbálni. Az időjárás olyan, amilyen. Nekem nem okoz gondot, mert Grúziából származom, és ott még melegebb van, de vannak játékosok, akik ehhez nincsenek hozzászokva, és emiatt biztos nem lesz könnyű nekik. Remélem, ettől még mindenki ki tudja adni magából a maximumot. A DVSC-t erősebb csapatnak tartjuk, más az itteni bajnokság színvonala is, mint nálunk. Ami Rigában volt, elmúlt, a holnapi teljesen más meccs lesz. Nekünk támadnunk kell, amúgy is az agresszív foci a jellemző ránk, de ellenfelünkre is, így biztos vagyok benne, a labdarúgást szerető emberek jó meccset látnak majd.” (Tamaz Pertia – DVSC.hu)  

“Jó eredményt értünk el Rigában, viszont ez nem jelent semmit. Minden meccs magában hordozza a veszélyt. Ellenfelünk remekül kontrázik, vélhetően most sem lesz másképpen. Veszélyesek tudnak lenni a támadásaik, úgyhogy erre mindenképpen figyelni kell. Mi azonban hazai pályán arra törekszünk, hogy megnyerjük a találkozót, mert tovább akarunk jutni ebből a párharcból. Hazai pályán támadni fogunk, viszont észnél kell lenni a védekezésnél is. Nem örülök a korai kezdésnek, az élettani folyamtok ilyenkor másképpen mutatkoznak, viszont nekünk ehhez kell most alkalmazkodni. Eltiltottunk nincs, és a sérültek is felépültek, csak a műtéten átesett Nenad Novakovicsra és Ludánszki Bencére nem számíthatunk.” (Kondás Elemér – DVSC.hu)

Nagy lehetőség?

Így van, bizton állíthatjuk, hogy nagy lehetőséget harcolt ki magának a Loki Rigában!
Ugyanis a lett fővárosban az Európa Liga 2. fordulójának odavágóján 2-2-es döntetlent játszott a hajdúsági csapat a Skonto Rigával! Ez ugye azt jelenti, hogy idegenben lőttünk 2 gólt, ami nagyon jónak számít!

Ugyan a rigaiak is betaláltak kétszer, de mindenképp a Debrecen van lépéselőnyben!
Az első 30 percben rendkívül jól játszott a magyar együttes, meg is szerezte a vezetést, majd két hibának “köszönhetően” fordított a Skonto, Karasausks kiváló játékával, de jött az új igazolás (Castillion), és kiegyenlített!

A hétvégén a Loki Békéscsabán nyert egy nagyon jó mérkőzésen 3-2-re, mely erőt adhat a csapatnak! A Skonto Riga pedig az Alberts otthonában aratott 4-0-ás sikert hazája bajnokságában!

Mindent összevetve joggal bizakodhatunk a Debrecen továbbjutásában!

Ha továbbjutna a DVSC, akkor a Rosenborg-KR Rejkjavik párharc továbbjutójával mérkőzne meg az EL 3. selejtezőkörében, az első meccsen a norvég csapat nyert 1-0-ra idegenben!

 

Szólj hozzá!

Bajnokok Ligája: VIDEOTON – The New Saints: 1-1 (végeredmény)

Zeljeznicar Sarajevo – Ferencváros: 2-0 (végeredmény)