A dal 2018 - versenyzők, zsűri névsora

A Dal 2018 – íme a második elődöntő extra produkciója

Hirdetés
Hirdetés

Váratlan páros A Dal 2018 színpadán.

Nagy örömmel vállalta a felkérést Szekeres Adrienn és Charlie, akik A Dal második elődöntőjének vendégfellépői lesznek. A közös produkció elkészítése mindkettejüknek maradandó élmény volt.

„Nagyon boldog vagyok, hogy felkértek A Dal-ban való szereplésre. A dal, amit szombaton előadunk eredetileg nem duett, de most ilyen formában hangzik majd el. Szekeres Adriennt nagyon szeretem, örülök, hogy vele énekelhetem el” – mondta Charlie.

Szekeres Adrienn csak azt bánja, hogy olyan hamar lezárult a közös munka. „A produkció elkészítésének minden perce öröm volt. Nagy meglepetésre számíthatnak a nézők szombat este. Olyan dalt kerestünk, ami mindkettőnkhöz illik, szerintem jól választottunk” – árulta el az énekesnő.

Charlie és Szekeres Adrienn duettje mellett színpadra lép szombat este A Dal mezőnyének kilenc versenyzője, akik közül négyen jutnak majd a február 24-i döntőbe. A Duna Televízióban és a Duna World csatornán 20.30-tól élőben látható dalválasztó showműsorban a zsűri átadja A Dal 2018 Legjobb Dalszövege díjat is.

A nézők pontozással és szavazással segíthetik kedvenceiket A Dal alkalmazáson és adal.hu honlapon keresztül, valamint SMS-ben.

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super