A Dal 2018 – Heincz Gábor ”BIGA”: Good vibez

Hirdetés
Hirdetés

A Dal 2018 legjobb 30 mezőnyébe bekerült Heincz Gábor ”BIGA”: Good vibez dala.

Heincz Gábor Budapesten született. Édesapja gitáros volt, BIGA is neki köszönheti zeneszeretetét.

Heincz Gábor BIGA számos hazai előadó lemezén hallható, dolgozott többek között a Roy és Ádám-mal, Dobrády Ákossal, Varga Ferivel és Balássy Bettyvel,  valamint Varga Viktorral is. A 2009-es Eurovíziós dalfesztiválon Moszkvában Ádok Zoli mögött vokálozott.A hazai ismertséget egyértelműen A Dal 2012 hozta meg számára. A Learning to let go című számával bekerült a négy legjobb előadó közé. A dal óriási sikert aratott határon innen és túl, nem volt olyan rádió, amely ne tette volna fel lejátszási listájára.

A Dal 2018 színpadára „Good Vibez” című dalával áll

Heincz Gábor egy másik, nagysikerű dalát, az Easy Loving-ot 2014-ben Fonorgam-díjra jelölték ”Az év hazai klasszikus pop-rock hangfelvétele” kategóriában.

Gábor később úgy döntött, hogy kizárólag a zenekari formátumot, megjelenést preferálja. A produkcióa “BIGA“ nevet kapta, első albumukat Gátlás sztriptíz címmel 2017-ben mutatták be. A nagylemez angol nyelven is megjelent. A nemzetközi piacés a szaksajtó a vártnál is nagyobb lelkesedéssel fogadta az ígéretes indulást.

A Dal 2018 színpadára Good Vibez” című dalával áll, a zenét ő maga szerezte, a szöveget Méhes Adrián írta, a hangszerelés és mix Somogyvári Dánielnek köszönhető.

Előadó: Heincz Gábor BIGA
Cím: Good Vibez
Zeneszerző: Good vibez
Szövegíró: Méhes Adrián

A Dal 2018 dalválasztó show élő adásait január 20-tól szombat esténként, hat héten keresztül láthatják a Duna Televízió nézői.

Hallgasd bele! Heincz Gábor ”BIGA”: Good vibez

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super