in

A Séf meg a többiek 1. évad, 13. rész videa – nézd meg online

A Séf meg a többiek 1. évad, 13. rész videa – nézd meg online.

A Monet nevű étterem az egyik legjobb fine dining hely Budapesten, de Győző, az alkoholista és sportfogadásfüggő Séf (Schneider Zoltán) szerint biztos, hogy messze földön ez a legjobb étterem.

A konyhában csupa különleges szerzet dolgozik a keze alá: alvilági múltú halszakács, a konyhából lopkodó késvirtuóz, dadogó séfhelyettes, francia származású, meleg cukrász és egy orosz mindenes.

Ebbe az excentrikus csapatba csöppen bele Milán (Jéger Zsombor) zöldfülű szakácsként, és bár a Séf elsőre nem örül neki, de a szárnyai alá veszi, és a maga nyers és rapszodikus módján megpróbál a pimasz és éretlen Milánból szakácsot és embert faragni.

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán.

 1. évad, 13. rész

Milán Viki mellett ébred, és kis hezitálás után nem lép le, mint a megismerkedésükkor. Valami elkezdődik köztük, de még nem vállalják fel a kapcsolatukat. A Séf és Júlia összekapnak egy parkolóhelyen. A kis vita szabályos kis háborúvá fajul kettejük között.

Nézd meg itt: A Séf meg a többiek 1. évad, 13. rész

Ez a cikk A Séf meg a többiek 1. évad, 13. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

A Séf meg a többiek 1. évad, 12. rész videa – nézd meg online

A Séf meg a többiek 1. évad, 14. rész videa – nézd meg online