in

A Király: Zámbó Jimmy sorozat 5. resz videa – nézd meg online

A Király: Zámbó Jimmy sorozat – szereplők.

A Király című sorozat Zámbó Jimmy, a rendszerváltás utáni könnyűzenei élet egyik meghatározó alakjának az életét és tragikus halálát dolgozza fel, valós eseményeket vegyítve fikciós elemekkel.

Jimmy felszolgálóként és pohárleszedőként kezdte, aztán szerezte meg a bárzongorista fellépésekhez szükséges engedélyt – így ismerték meg őt a budapesti éjszaka emblematikus helyeinek látogatói. Aztán a kilencvenes évek elején Joós István zenei producer csinált belőle mindenki által ismert sztárt. Jimmy azonban nehezen viselte a rivaldafénnyel járó nyomást, önpusztító életet élt, ami nem könnyítette meg a hozzá közel állók sorsát sem.

A sorozat arénája a magyar könnyűzene világa, az éjszakai mulatók, a koncertek, a turnék, a tévéműsorok, a szereplői pedig ezeknek a tereknek az ismert vagy kitalált karakterei, Jimmy családja, szeretői, rajongói, testőre, menedzsere. Jimmy egy tökéletes antihős: erős akarata, határozott vágyai vannak, akarja a sikert és mindent el is követ érte. Jimmynek a családja és a karrierje a legfontosabb, miközben ezt a két dolgot sodorja folyamatosan veszélybe.

JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Jimmy arra vágyik, hogy elfogadják és szeressék. Ez a vágy azonban minden siker dacára beteljesületlen marad. Nem véletlen, hogy a halálát illetően is sok a kérdőjel: a bulvárban, hiradásokban, városi legendákban is felmerült, hogy nem baleset, hanem öngyilkosság, vagy éppen gyilkosság történt. A történet végét mindenki ismeri: a Király meghalt. De mi vezetett idáig?

Szereplők

Rainer-Micsinyei Nóra – Zámbó Marietta
Staub Viktória – Edit fiatalon
Péterfy Bori – nyomozónő
Gyabronka József – Erdős Péter
Ötvös András – Zámbó György
Nagy Ervin – Zámbó Jimmy
Schell Judit – Zámbó Edit, a feleség
Olasz Renátó – fiatal Zámbó Jimmy

Hirdetés

A Király: Zámbó Jimmy sorozat 5. resz tartalom

1990. Jimmy főnök a Casanovában, de már belefásult a vendéglátózásba. Egyre arrogánsabb, ha kevesen vannak, ő már fel sem lép. Megismerkedik a menedzser Joóssal, és azonnal kakaskodni kezd a férfival, aki azonban ennek ellenére is látna Jimmyben fantáziát – amennyiben az hajlandó lenne lemondani a rocker imidzsről. Jimmy ikonja azonban továbbra is Pataky Attila. Egy korábban ismeretlen társaság jelenik meg a Casanovában, hogy felajánlják némi pénzért cserébe a védelmi szolgálataikat. A főnökasszony elküldi őket. Nem sokkal később huligánok támadnak rájuk. Prodan megnyugtatja Jimmyéket: le fog számolni az ellenséges bandával…

A Király: Zámbó Jimmy sorozat 5. resz videa

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalon

Nézd meg a sorozat epizódjait: A Király: Zámbó Jimmy sorozat

Szólj hozzá!

A Király: Zámbó Jimmy sorozat 4. resz videa – nézd meg online

hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámok eheti – 50. hét: 2022.12.18