in

A Király: Zámbó Jimmy sorozat 2. resz videa – nézd meg online

A Király: Zámbó Jimmy sorozat 2. resz videa – nézd meg online

A Király című sorozat Zámbó Jimmy, a rendszerváltás utáni könnyűzenei élet egyik meghatározó alakjának az életét és tragikus halálát dolgozza fel, valós eseményeket vegyítve fikciós elemekkel.

Jimmy felszolgálóként és pohárleszedőként kezdte, aztán szerezte meg a bárzongorista fellépésekhez szükséges engedélyt – így ismerték meg őt a budapesti éjszaka emblematikus helyeinek látogatói. Aztán a kilencvenes évek elején Joós István zenei producer csinált belőle mindenki által ismert sztárt. Jimmy azonban nehezen viselte a rivaldafénnyel járó nyomást, önpusztító életet élt, ami nem könnyítette meg a hozzá közel állók sorsát sem.

A sorozat arénája a magyar könnyűzene világa, az éjszakai mulatók, a koncertek, a turnék, a tévéműsorok, a szereplői pedig ezeknek a tereknek az ismert vagy kitalált karakterei, Jimmy családja, szeretői, rajongói, testőre, menedzsere. Jimmy egy tökéletes antihős: erős akarata, határozott vágyai vannak, akarja a sikert és mindent el is követ érte. Jimmynek a családja és a karrierje a legfontosabb, miközben ezt a két dolgot sodorja folyamatosan veszélybe.

JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Jimmy arra vágyik, hogy elfogadják és szeressék. Ez a vágy azonban minden siker dacára beteljesületlen marad. Nem véletlen, hogy a halálát illetően is sok a kérdőjel: a bulvárban, hiradásokban, városi legendákban is felmerült, hogy nem baleset, hanem öngyilkosság, vagy éppen gyilkosság történt. A történet végét mindenki ismeri: a Király meghalt. De mi vezetett idáig?

Szereplők

Rainer-Micsinyei Nóra – Zámbó Marietta
Staub Viktória – Edit fiatalon
Péterfy Bori – nyomozónő
Gyabronka József – Erdős Péter
Ötvös András – Zámbó György
Nagy Ervin – Zámbó Jimmy
Schell Judit – Zámbó Edit, a feleség
Olasz Renátó – fiatal Zámbó Jimmy

Hirdetés

A Király: Zámbó Jimmy sorozat 2. resz tartalom

Jimmy a Casanovában kezd dolgozni, de rögtön összetűzésbe kerül a hely sztárfellépőjével, Luival. Megfutamodna az ellenséges légkörtől, de Edit lelket önt belé. Jimmy ugyanis Edit mellől látogatja Verát és fiát, Krisztiánt. Vera tudja, hogy férje kettős életet él, Jimmy azonban nem hajlandó sem őszintének lenni, sem választani a két nő között. Jimmy egy sajátos dalversennyel bebizonyítja Luinak, hogy méltó utódja lesz. A fellépése után egy bűnöző társaság főnöke, Prodan odahívja az asztalukhoz. Jimmy merészsége lenyűgözi a gengsztereket – Jimmy az új csillag a Casanova egén.

A Király: Zámbó Jimmy sorozat 2. resz videa

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalon

Nézd meg a sorozat epizódjait: A Király: Zámbó Jimmy sorozat

Szólj hozzá!

A Király: Zámbó Jimmy sorozat 1. resz videa – nézd meg online

A Király: Zámbó Jimmy sorozat 3. resz videa – nézd meg online