in

A Dal 2018 – AWS: Viszlát nyár

A Dal 2018 - AWS: Viszlát nyár
Hirdetés
Hirdetés

Az AWS és a Viszlát nyár című szám nyerte A Dal 2018 című show-műsort szombaton Budapesten.

Az AWS zenekart több mint 10 éve alapították Budakeszin. Az alapító tagok: Siklósi Örs énekes, Brucker Bence és Kökényes Dániel gitárosok és Veress Áron dobos, akkor még tinédzserek voltak. Zenéjük mára jóval érettebb, mint a kezdeti időszakban. 2011-ben jelent meg első lemezük Fata Morgana címmel.

Nem csak a közönség, a szakma is díjazta a fiatal zenészeket: az AWS 2011-ben az MTV Brand New győztes zenekara lett. 2012-ben Világposztolás című dalukkal megnyerték az Instrumentweb által meghirdetett “Null-sík” zenei díjat is. Ugyanebben az évben meghívást kaptak az MR2 Petőfi Rádió Akusztik című műsorába is.

Energikus előadást hoztak az AWS csapattól

Az AWS következő nagylemeze 2014-ben jelent meg ÉGÉSFÖLD címmel,ekkor a zenekar már olyan magyar bandákkal turnézott együtt, mint a Subscribe, a Blind Myself vagy a Road.

2016-ban jelent meg a Kint vízből című lemezük, amely további népszerűséget hozott számukra. 2017 elején csatlakozott a zenekarhoz Schiszler Soma, aki az AWS tagjai szerint teljesen új látásmódot és lendületet hozott a csapatba.

Az AWS A Dal 2018-as showműsorában a „Viszlát nyár” című dalával indultak. A fiúktól a koncertjeiken megszokott energikus előadásmód hoztak A dal 2018színpadán is.

Előadó: AWS
Cím: Viszlát nyár
Zeneszerző: Kökényes Dániel, Brucker Bence, Veress Áron, Schiszler Soma
Szövegíró: Siklósi Örs

Hallgasd bele! Íme a Dal győztese 2018-ban! AWS: Viszlát nyár

Klikk a Viszlát nyár dalszövegéért.

Várjuk a kommentedet!

Eurovízió 2018 elődöntő: túl a fellépésen az AWS! Most már a szavazatokon múlik minden!

Eurovízió 2018 elődöntő: így szerepelt az AWS