in

Matruelle Klub Hűségprogram

Elindult a Matruelle Klub Hűségprogram.

A Matruelle Klub Hűségprogram célkitűzése, hogy vásárlói hűségedet értékes ajándékokkal viszonozzák!

Milyen előnyökkel jár?

A Matruelle étrend-kiegészítő termékek megvásárlása után Hűségpontokat kapsz tőlünk ajándékba, melyeket értékes ajándékokra tudsz beváltani.

Mennyi Hűségpontot kapok vásárlásaim után?

Minden egyes megvásárolt Matruelle 30x magzatvédő vitamin 30 pontot, a Matruelle 60x magzatvédő vitamin 60 pontot ér, melyet rendszerünk automatikusan jóváír a pontos darabszámok megadása után.

Regisztrálj oldalunkon, és szerezd meg az értékes ajándékok egyikét!

Vásárol Matruelle étrend-kiegészítő termékeket bármely magyarországi gyógyszertárban!

Gyűjtsd össze a vásárlást igazoló blokkokat vagy számlákat (továbbiakban: blokk) – ezeket kizárólag az ajándékok beváltása esetén postázd el részünkre!

FIGYELEM! A Matruelle Klub Hűségprogramban kizárólag azon blokkokat tudjuk figyelembe venni, melyen jól olvasható a teljes blokkfelület, Matruelle terméknév és ár.

Rögzítsd PROFIL oldaladon a blokkon található AP kódot vagy a számla sorszámát, valamint a vásárolt étrend-kiegészítő pontos darabszámát.

Aktuális hűségpontjaidról a jövőben szintén PROFIL oldaladon tudsz információt találni.

Válassz a honlapon szereplő ajándékok közül! Amint kiválasztottad, amit szeretnél, írd be a pontos darabszámot, majd a “Kosárba” gomb megnyomásával helyezd a kosaradba.

A Matruelle Klub Hűségprogramban a pontgyűjtés folyamatos, így a blokkokat bármikor, bármilyen mennyiségben rögzítheted PROFIL oldaladon, a Hűségpontok azonban a vásárlás napjától számított egy év elteltével elévülnek, tehát ezt követően már nem tudjuk figyelembe venni az ajándékokra való beváltásnál.

Az ajándékok beváltása esetén küldd el a vásárlást igazoló blokkokat és a regisztrációkor megadott e-mail címedet a következő címre:
Matruelle Klub – B&M Marketing Kft.
2501 Esztergom, Postafiók 370.

A visszaküldött blokkok és számlák beérkezése után egy hónapon belül postázzuk ajándékodat a regisztrációkor megadott postai címedre. A beérkezett blokkok és számlák részletes ellenőrzésre kerülnek. A blokkok vagy számlák ismételt beküldése, illetve azokon szereplő adatok módosításának gyanúja esetén az ajándékok postázását visszatarthatjuk illetve indoklás nélkül megtagadhatjuk.

Szólj hozzá!

Henkel nyereményjáték: nyerj egy Opel gépkocsit

TESCO – Csányi Pincészet nyereményjáték