in

Farm utolsó párbaj – Attila kiesett, Cintia finalista

Hirdetés

Farm utolsó párbaj – Attila kiesett, Cintia finalista.

Cintia és Attila ezúttal kettesben vágtak neki a párbajhelyszínnek, ahol Zé már várta őket.

A feladat ezúttal sem volt egyszerű, azonban annak, aki ott akar állnia  döntőben, keményen meg kell izzadnia. Cintia és Attila hosszasan túrták az iszapot a kulcsot rejtő téglák keresése közben, közben még egymásnak is segítettek, végül Cintiának sikerült először lángra lobbantania a győzelmi fáklyát, ekkor már Attila is látta, hogy nincs esélye, ezért segítettea lánynak átvinni a lángot a kijelölt helyre.

– Cintia és Attila egy ügyességi párbajban mérkőztek meg egymással. A feladat első lépcsője egy sárral teli, iszapos agyagos árok volt, ahol Cintiának bordó, Attilának kék színű téglákat kellett összegyűjtenie.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A téglák közül három-három rejtette azt az egy kulcsot, ami nyitotta az átjárót a párbaj következő lépcsőjéhez, ahol kovakővel kellett tüzet csinálnia a versenyzőknek. Cintia már hosszasan ezzel próbálkozott, miközben Attila még mindig a jó kulcsot kereste.

A második megtalált kulcs sem nyitotta az ajtót, Cintiának pedig közben sikerült meggyújtani a tüzet és a fáklyát.

Mikor elindult vissza az árkon keresztül, Attila feladta a játékot és átkísérte, a végén pedig nagy ölelkezéssel gratulált Cintiának, aki megnyerte a párbajt, kiejtve ezzel az eddig nagy esélyesnek tartott Attilát.

Szólj hozzá!
ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó 2016. május 28-ai – 21. hét nyerőszámai

A Nagy Duett 2016 – ma este elődöntő