in

Farm utolsó párbaj – Attila kiesett, Cintia finalista

Farm utolsó párbaj – Attila kiesett, Cintia finalista.

Cintia és Attila ezúttal kettesben vágtak neki a párbajhelyszínnek, ahol Zé már várta őket.

A feladat ezúttal sem volt egyszerű, azonban annak, aki ott akar állnia  döntőben, keményen meg kell izzadnia. Cintia és Attila hosszasan túrták az iszapot a kulcsot rejtő téglák keresése közben, közben még egymásnak is segítettek, végül Cintiának sikerült először lángra lobbantania a győzelmi fáklyát, ekkor már Attila is látta, hogy nincs esélye, ezért segítettea lánynak átvinni a lángot a kijelölt helyre.

– Cintia és Attila egy ügyességi párbajban mérkőztek meg egymással. A feladat első lépcsője egy sárral teli, iszapos agyagos árok volt, ahol Cintiának bordó, Attilának kék színű téglákat kellett összegyűjtenie.

Szeretnél INGYEN lottózni?
EZT próbáld ki, és nyerj valódi pénzt!

A téglák közül három-három rejtette azt az egy kulcsot, ami nyitotta az átjárót a párbaj következő lépcsőjéhez, ahol kovakővel kellett tüzet csinálnia a versenyzőknek. Cintia már hosszasan ezzel próbálkozott, miközben Attila még mindig a jó kulcsot kereste.

A második megtalált kulcs sem nyitotta az ajtót, Cintiának pedig közben sikerült meggyújtani a tüzet és a fáklyát.

Mikor elindult vissza az árkon keresztül, Attila feladta a játékot és átkísérte, a végén pedig nagy ölelkezéssel gratulált Cintiának, aki megnyerte a párbajt, kiejtve ezzel az eddig nagy esélyesnek tartott Attilát.

Szólj hozzá!
ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó 2016. május 28-ai – 21. hét nyerőszámai

A Nagy Duett 2016 – ma este elődöntő