in

Megszólalt Freddie vokalistája és érdekességet árult el

Hirdetés

Visszatérők a vokalisták

Freddie-nek nem kell egyedül szembenéznie az Eurovízió 200 milliós nézőközönségével, három vokalista is elkísérte Stockholmba. Mészáros Tamás, Molnár Gábor és Wodala Balázs a szegedi Fool Moon nevű a cappella együttes énekesei, rutinosak a kontinensviadalon.  

– Fantasztikus a helyi stáb, nagyon profi az egész, minden feladatra van külön ember, akik segítőkészek. Azon vannak, hogy mindenki jól érezze magát és sikeres legyen a produkciója – beszélt az ismerős helyzetről Molnár Gábor a Kisalföldnek

A vokálegyüttesnek ugyanis 2008-ban Csézy, azaz Csézi Erzsébet Szívverés című dalában énekeltek négyen. Gábor az esélytelenek nyugalmával indul a versenyeknek, de közben belead apait, anyait. Így óvja magát a csalódástól, annak ellenére is, hogy szereti a közönség a magyar dalt.

Keress pénzt kérdőívek kitöltésével
Próbáld ki INGYEN

Az utcán rajongókkal is összefutnak, a vörös szőnyes megnyitón majd szétszedték a drukkerek az előadókat egy-egy közös szelfiért, Freddie-t sikollyal fogadták. Amíg a döntő miatt izgulnak, egy welcome-halászléről álmodoznak, de csak visszafogottan: a stockholmi magyarok házában gulyáslevessel és Gundel-palacsintával várták őket.

Szólj hozzá!

Kismenők – jön a második élő show

Novák Péter: “Akár meglepetés is érhet minket”