in

Elcserélt élet 64. rész videa – nézd meg online

Hirdetés

Elcserélt élet 64. rész videa – nézd meg online.

Christian 18 évesen tudja meg, hogy van egy ikertestvére, Renato, akit egy gazdag család fogadott örökbe, míg ő árvaházba került.

A sors úgy hozza, hogy a két testvér egymásra talál Rióban, ám amikor Renato kihívja maga ellen a sorsot, és élete tragikus hirtelenséggel véget ér, Christiannak nem marad választása.

A saját és szerettei életének a megóvása érdekében kénytelen elfoglalni Renato helyét. Ez azért különösen nehéz, mert fel kell adnia az igaz szerelmét, Larát, és el kell játszania a gazdagok ismeretlen világában a magabiztos, nemtörődöm ficsúr szerepét, ami teljesen ellentétes a személyiségével.

Keress pénzt kérdőívek kitöltésével
Próbáld ki INGYEN

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a Videa oldalán

Elcserélt élet 1. évad 64. rész tartalma

2022.11.21., Hétfő 16:35 – 64. rész

Tulio és Ruth le akarnak lépni, azonban a helikopterük lezuhan. Rebecát megviseli, hogy az utolsó percben mégsem kell az új kampányba, majd arra megy haza, hogy Felipe felhívta egy barátját a lakásába. Christiant továbbra is szekálja Renato szelleme. Tulio temetésén Barbara felajánlja Renatónak, hogy próbálják meg újra. Julia szeretne titkárnőként dolgozni az anyjánál. A történtek után Santiago a Redentor elnöki székét Renatónak szánja, azonban van egy feltétele, és emiatt a férfi nem utazhat Buenos Airesbe Larával.

Nézd vissza az epizódokat – RTL Elcserélt élet

Ez a cikk Elcserélt élet 64. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Az örökség ára 1. évad, 3. rész magyarul videa – nézd meg online!

Elcserélt élet 65. rész videa – nézd meg online