in

X-faktor 2021 kiesők: Íme a névsor

Hirdetés

X-faktor 2021 kiesők: Íme a névsor!

X-faktor 4. élő show

A Veszélyzónába Mehringer Marci és Alee került!

Mehringer Marci számára véget ért az X-Faktor!

X-faktor 3. élő show

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Az X-Faktor 2021-es évadának harmadik élő showjában, a versenyzőknek már két produkcióval kellett bizonyítaniuk. A továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt. Végül Mardoll és a The Harmonies számára véget ért az X-Faktor.

Az X-Faktor 10. évadának versenyzői, a harmadik élő showban már két produkcióval léptek a közönség és a mentorok elé. A produkciók közben a nézők az RTL 24 applikációján és sms-en szavazhattak arról, kiket szeretnének látni a második fordulóban. Az első fordulóban a legkevesebb szavazatot Mardoll kapta, így ő búcsúzott az X-Faktortól.

Ám az izgalmak itt még nem értek véget, mert következett a székes feladat.

A mentorok és a nézők szavazatai alapján a továbbjutást jelentő székeken Mehringer Marci és Paulina foglaltak helyet. A másik 3 döntős sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 2 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. A második fordulóban a továbbjutók táborához még csatlakozhatott ALEE és Ferenczi Kamilla így ők már biztosan ott lesznek jövő héten az elődöntőben. A legkevesebb szavazatot The Harmonies kapta így a lányok számára is véget ért az X-Fakor.

X-faktor 2. élő show

Az X-Faktor 10. évadának második élő showjában, ismét székes feladat várt a versenyzőkre, amely feszült és izgalmas pillanatokat tartogatott. Nagy Regina Martina és Tabatabai Nejad Flóra számára pedig véget ért az X-Faktor

Az X-Faktor tizedik évadának versenyzői, a második élő showban újra kemény kihívással néztek szembe. A biztos továbbjutóknak fenntartott 3 székért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy kik érdemelnek szerintük továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak.

Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézők az RTL 24 applikáción és sms-en leadott szavazatainak köszönhetően ALEE, Ferenczi Kamilla és Paulina ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget.

A többi 5 versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 3 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Mardoll, Mehringer Marci és a The Harmonies

The post X-faktor 2021 kiesők: Íme a névsor appeared first on Retromuzsika.hu.

Szólj hozzá!

Az Ötöslottó 2021. december 11-ei – 49. hét nyerőszámai

A Nagy Ő: Íme a női szereplők névsora