in ,

X-faktor 2017: megvan az újabb kieső, már csak öten vannak a döntőben

Hirdetés
Hirdetés

Szombat este megvolt az X-Faktor negyedik élő show-ja, amiben ezúttal egy énekes esett ki.

Az X-Faktor negyedik élő showjában a versenyzők, az egyéni produkciók mellett duettekkel álltak színpadra, így mindenki duplán bizonyíthatott. Majd Abaházi Nagy Lívia és Berta Dániel párbaját követően, Abaházi Nagy Líviának kellett búcsúznia az RTL Klub tehetségkutató műsorától.

Radics Gigi és Gáspár Laci fergeteges duettjével indult az X-Faktor negyedik élő showja. A mentorok magasra tették a lécet és megmutatták, hogyan kell profi módon duettezni. Abaházi Nagy Lívia varázslatos hangulattal próbálta megbabonázni a közönséget, de a mentorokat nem győzte meg a produkciója, Gáspár Laci szerint Lívia nem tudta teljesen átérezni a dalt. Tóth Bettina produkciója után, ByeAlex megjegyezte, hogy jól állt a zenekar mentoráltjának. A többi mentor egyetértett abban, hogy bár nem volt átütő az előadás, mégis hatott rájuk.

Gulyás Roland szexi produkcióval lépett a színpadra. ByeAlex dicsérte, hogy Roland új hangkaraktert is megmutatott. Ricco és Claudia duettje után, Gigi alig tudott megszólalni, annyira magával ragadta a páros dala, Puskás Peti azonban úgy érezte a kidolgozott produkcióban elveszett a party hangulat.

Berta Dániel ezúttal seprűgitárjával érkezett a színpadra, ám ez sem volt elég. Gáspár Lacinak rosszul esett a produkció, mert szerinte Michael Jackson slágere ez esetben arra volt jó, hogy az énekes gyengeségeit mutassa. Serena Rigacci szombat este magyarul énekelt, Puskás Peti megdicsérte a lányt, aki ezúttal az egyszerűséggel és tisztasággal érte el, hogy hatásos legyen a dala.

Az egyéni produkciókat követően duetteket adtak elő a versenyzők. Gulyás Roland Berta Dániellel, Serena Rigacci Nagy Bettinával, Abaházi Nagy Lívia pedig Ricco és Claudiával bizonyíthatott.

A beérkezett szavazatok alapján végül Abaházi Nagy Líviának és Berta Dánielnek kellett párbajoznia a továbbjutásért.

A mentorok pedig úgy döntöttek, hogy Abaházi Nagy Líviának kellett búcsúznia az X-Faktortól.

Jövő héten, szombaton este, az öt döntőssel tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 2017 ötödik élő showjával.

Jöhetnek a hozzászólások

Merci nyereményjáték – itt a Tőlem, nekem játék

hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 44. hét: 2017.11.05