in

X-faktor 2017 – Fergeteges hangulattal zárult a előválogató

Hirdetés
Hirdetés

Puskás Peti a mennyországban érezte magát, amikor 17 asszonnyal táncolt a színpadon.

Az X-Faktor 2017-es évadának, negyedik adása sok meglepetést tartogatott. A műsor rögtön egy ismerős arccal kezdődött. Snjezana Pecija kiskutyájával érkezett a színpadra és kiderült, hogy a Pumpedék című realityben szerepelt. A lány jól vette az első akadályt és továbbjutott, így a színfalak mögött barátai, Pumped Gabo és párja Ági, Kiss Ramónával örülhettek.

Rapperek is szép számmal képviseltették magukat az utolsó előválogatón, ám keveseknek sikerült elnyernie a mentorok tetszését. Köztük volt Tóth Bettina, az ő produkciója alatt ByeAlex alig bírt a székében maradni, Hegedűs Péter pedig nosztalgikus hangulatot teremtett Vanilla Ice „Ice Ice Baby” című slágerével.

Gulyás Roland tavaly az utolsó fordulóban esett ki a műsorból, amikor a táborban, a székes feladatnál Puskás Peti felállította. Idén ismét van esélye rá, hogy bekerüljön a legjobbak közé, mert négy igennel jutott tovább. Barna Martin, Oláh Szandra, a Florian Kvintett és Vardanov David is elnyerte a mentorok elismerését.

Majd következett Lakatos Zoltán, aki extrém külsejével meglepte a mentorokat, sőt Gáspár Lacira olyan hatással volt, hogy zokogni kezdett. A szombat esti show, a Tázlári Rozmaring Asszonykórussal ért véget, akik között Puskás Peti a mennyországban érezte magát.

Az előválogató után, pedig irány az X-Faktor tábor, ahol már a mentorházba jutás lesz a tét. A tábor eseményeit szeptember 30-án szombaton, és október 1-én vasárnap láthatják a nézők az RTL Klub műsorán.

Várjuk a kommentedet!

Nyerő Páros – befejeződött finálé, íme a győztes

X-faktor 2017 – így jutott tovább a Tázlári Rozmaring Asszonykórus