in

X-Faktor 2017 – ez történt a harmadik válogatón

Hirdetés
Hirdetés

Érzelmi hullámvasút az X-Faktorban

Az RTL Klubon szombat este a sírásé és nevetésé volt a főszerep.

Az X-Faktor 2017-es évadának, harmadik adása vicces percekkel kezdődött. A közönség és a mentorok remekül szórakoztak, amikor Rafael Zsolt, rettentő hamis hangját egyéni humorával fűszerezte meg. „Imádunk, nagyon jó fej vagy!” – mondta Gáspár Laci, aki egy igen szavazattal köszönte meg a vidám pillanatokat, ám a fiú végül 3 nemmel távozott. Majd következett Pál-Balázs Karmen, akit lélegzetvisszafojtva hallgatott a publikum, így egyértelmű volt, hogy továbbjutott. Nagy Bettina és Kajli László produkciójukkal egy sajátos mesevilágot teremtettek, amit ByeAlex nagyon élvezett.

A zenekarok is bizonyítottak szombaton, a Radio Mobster, a Peaks Of Kings, a Chain Bridge, az L.S.D. és a Diary simán továbbjutottak négy igennel. Utánuk következett Nagy Krisztián, aki különleges karakterével és hangjával meggyőzte a mentorokat. Berta Dániel egy seprűből készült gitárral érkezett és nem csak furcsa hangszerének köszönhette a továbbjutást.

A legutolsó produkció pedig könnyeket csalt a mentorok szemébe, amikor Ricco és Claudia duóját hallgatták, majd állva tapsoltak nekik.

Várjuk a kommentedet!

X-faktor 2017 – A Ricco&Claudia páros fantasztikus előadással sokkolt

Sztárban Sztár 2017- Détár Enikő mulatós slágert énekelt