in

X-faktor 2017 – ByeAlex őket viszi az élő showba

Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap este ByeAlex választotta ki a mentorházban azokat a versenyzőket, akiket tovább visz magával.

ByeAlex sárga virágokkal érkezett a lányokhoz, akiket egyből elbűvölt mentoruk kedvessége. Először Serena Rigacci lépett a négy mentor elé, aki ismét hozta a tőle elvárt profi produkciót a Nirvana – Smells Like Teen Spirit dalával. Lengyel Anna Esti Kornél – Akkor hagylak el szerzeményét választotta, a mentorokat nem győzte meg a lány produkciója.

Tóth Bettinát nagy izgalommal várta Alex. A lány a Desiigner – Panda című dalát választotta, a különleges produkció után Alex meglepődött, hogy mentortársainak is tetszett Bettina.

Oláh Szandra Tóth Gabi – Jöjj még slágerével próbálkozott. Alex szerint hiányzott a magabiztosság Szandrából. Izsó Boglárka Lady Gaga – Million Reasons dalával lépett a mentorok elé, de Gáspár Laci szerint kevés volt. Alex nagy reménysége Erdős Viola a Crazy Town – Butterfly című slágerével szeretett volna bizonyítani, a mentorok sokáig gondolkoztak azon, helye van-e a lánynak az élő showban. ByeAlex végül Erdős Violát és Nagy Bettinát választotta.

Lengyel Annát és Oláh Szandrát hazaküldte. Serena Rigacci és Izsó Bogi sorsát pedig mentortársaira bízta, ők pedig Serenát választották Alex csapatába. Így Izsó Boginak, Lengyel Annának és Oláh Szandrának véget ért az X-Faktor.

Várjuk a kommentedet!

Sztárban Sztár Singh Viki Bang Bang 32 pontot ért

Sztárban Sztár – Horváth Tamás: Utánam a vízözön