in

Weboldalad van? Keress vele

Hirdetés
Hirdetés

Weboldalad van? Keress vele a TradeTracker segít.

A TradeTracker lehetőséget teremt az online kiadóknak (affiliate-eknek), hogy bevételt hozzanak web-oldalaikból.

Ön is lehet kiadó a rendszerükben, ha rendelkezik egy web-oldallal. A regisztráció ingyenes és csak az Ön által kiválasztott hirdetéseket kell megjelenítenie.

A TradeTrackerről

A TradeTracker európa egyik legdinamikusabban növő affiliate hálózata. Jelenleg 5 országban több, mint 64 000 kiadóval és 2 200 kereskedővel dolgozik együtt.

Sikerünket a rendszerben együttműködő kiadók és kereskedők kapcsolatára, valamint saját fejlesztésű összetett szoftveres megoldásunkra alapozzuk.

Jutalékok

A jutalékok amikre kiadóként számíthat függ a kampányoktól (hirdetésektől) amiket kihelyez oldalára és saját látogatói csoportjának érdeklődési körétől.

A kampányok jutalékrendszere kínálhat jutalékot eladások, leadek vagy hozott látogatók (átkattintások) után.

Vezető szoftveres megoldás

Az egyedi szoftveres felületen keresztül a TradeTracker valós idejű betekintést enged a kiadóknak saját web-oldaluk teljesítményébe. A részletes statisztikák segítségével a hirdetési kampányokat könnyne optimalizálhatja jobb teljesítményre. Ez lehetővé teszi Önnek, mint kiadónak, hogy a lehető legjobb eredményt érje el. A szükséges szoftvert díjmentesen biztosítjuk SaaS (Software as a Service) licenszben. Ez azt jelenti, hogy nem kell foglalkoznia karbantartással és mindig a legújabb verziót használhatja.

Előnyök
A TradeTracker kiadók előnyei:

  • Közvetlen hozzáférés a hirdetőkhöz
  • Hirdetési helyeinek optimalizálása
  • Átlátható és részletes statisztikák
  • Megbízható kifizetések
  • A legprecízebb mérőrendszer
  • Egyszerű implementáció

Regisztráció

Amennyiben szeretné maximalizálni bevételeit online kiadói tevékénységéből, regisztráljon a affiliate partnerként a TradeTrackerben egyszerű űrlapukkal. Jelentkezését a lehető leghamarabb elbírálják.

Várjuk a kommentedet!

Szuper kupa: Videoton – Ferencváros: 0-3 (Végeredmény)

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámok 28. hét, 2015. július 8.